Körösladányi MSK

Döntetlen a Fradi II. ellen

Csapatunk kétgólos hátrányból állt fel a második félidőben, a hosszabbításban akár a győztes gólt is begyötörhettük volna, ám ez vasárnap nem jött össze. Egy pontot szereztünk, míg riválisaink nyertek, így az utolsó két forduló előtt 4 pontra került tőlünk a bennmaradás.

 

48. perc: Jones tört be a tizenhatoson belülre, majd az éles szögből leadott lövése a kapunkban kötött ki. (0-1)

74. perc: Szabó L. keresztbe lőtt labdájára Pócsik ért oda és továbbította a kapuba. (0-2)

77. perc: Zelenyánszki beadása után Burai tíz méterről mattolta a vendégek kapusát. (1-2)

88. perc: Zelenyánszki oldalról jó megoldást választott, és a hosszú felsőbe emelte a labdát. (2-2)

A mérkőzés első húsz-huszonöt percében egy-két kapura lövéssel próbálkoztak a felek, de ezek semmilyen veszélyforrást nem jelentettek. A 25. percben aztán Arday elé került a labda, aki közelről lőtt, de Ivicevic bravúrosan védett. A 30. percben Jones lépett ki a védők vonalából, ám kapu fölé emelte a labdát, majd a másik oldalon Zelenyánszki lövését kellett védenie a kapusnak. A 37. percben nagy helyzet maradt ki, Burai passzából Kisari került lövőhelyzetbe, ám Oroszi bravúrral védett ennél a lehetőségnél. A félidő zárásaként Burai próbálkozását is hárította a Fradi kapusa.

A második félidő elején aztán Jones megindulásából megszerezte a vezetést a Ferencváros, ami után próbáltunk minél hamarabb visszajönni a találkozóba. Előbb Krajcsó beadását fejelte kicsivel mellé Zelenyánszki, majd Kisari újabb lövését védte bravúrral a kapus, az ismétlést pedig Burai egy védőbe rúgta. A 63. minutumban Jones ismét lövéssel próbálkozott, ezt Ivicevic védte, ahogy a másik oldalon Pusztai lövését Oroszi is hárította. A 74. percben aztán Szabó keresztbe előtt labdájára Pócsik érkezett és kettőre növelte a vendégek előnyét. A második gól után szinte egyből szépítettünk Burai révén, az utolsó negyedórában pedig minden erőnket mozgósítottuk. Ennek a 88. percben lett eredménye, ekkor Zelenyánszki remek meglátása után döntetlenre hoztuk a meccset. A hosszabbításban aztán Pusztai lövése nem talált kaput, viszont Burai lehetősége veszélyes volt, a kapu torkából vágták ki a labdát a vendégek.

Jó iramú mérkőzésen egy pontot szerzett csapatunk, így négy pontra került tőlünk a bennmaradás, mivel a Szekszárd és a Dunaújváros is nyert. Mivel már csak hat pontot lehet maximum szerezni, így nehéz helyzetben vagyunk, viszont ha az utolsó két mérkőzést megnyerjük, akkor talán még alakulhatnak úgy az eredmények, hogy nekünk kedvező legyen. Jövő héten a Paks II. lát minket vendégül.

Körösladányi MSK – Ferencvárosi TC II. 2 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők: Burai D. a 77., Zelenyánszki L. a 88. ill. Jones a 48. és Pócsik B. a 74. percben.
Sárga lapok: Burai D. a 39., Ekker A. (vezetőedző) a 65., Szántó M. a 92. ill. Jones a 33. percben.
Jók: Ivicevic M., Burai D., Zelenyánszki L., Szabó Á.

300 néző

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó V., Szabó Á. (Talpalló Á. a 88′), Kisari T. (Németh Á. a 70′), Szántó M., Zelenyánszki L., Mácsai L., Pusztai A., Burai D.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ferencvárosi TC II.: Oroszi I. – Arday D., Hajdú R. (Szabó R. a 75′), Pócsik B., Katona B. (Szabó L. a 65′), Jones, Molnár T., Leandro, Könczey M., Orosz M., Nagy O. (Mazzonetto a 88′)

Vezetőedző: Máté Csaba

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Az történt az első félidőben amire számítottunk, veszélyes kontrákkal próbáltuk féken tartani az ellenfelünket. Sajnos a helyzeteket ekkor még nem tudtuk gólra váltani. A második félidő elején bekapott gól után ráerőltettük ellenfelünkre az akaratunkat, ami labdabirtoklásban és helyzetekben is megmutatkozott. Ennek a csapatnak a tabella első felében kellene lenni!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + tizenhat =