Körösladányi MSK

Több mint egy tucat gólt lőttünk a sereghajtó Csabai AK ellen

A tabella utolsó helyén álló Csabai AK együttesét fogadtuk szombaton hazai pályán, és ahogy ősszel is, nagy arányú győzelmet arattunk. A mérkőzés semmiképp sem nevezhető komolynak, viszont magabiztos sikerünkkel őrizzük a harmadik helyet.

 

A szerda-szombat ritmus után ráadásul ismét pályán leszünk hétközben. Hétfőn pótoljuk a Békéssámson elleni elmaradt találkozót, melyet hazai környezetben vívunk meg.

Körösladányi MSK II. – Csabai AK 16 – 0 (7 – 0)
Gólszerzők: Talpalló Á. a 17., a 68., Agárdi L. a 19., a 28., a 29., a 47., az 56., Kajó A. a 21., Szabó M. a 25., a 39., Szántó Cs. az 53., a 82., Havran M. a 67., Szántó B. (11-esből) a 70., Lipcsei I. a 74. és Kántor M. a 78. percben.
Jók: az egész csapat

100 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kajó A., Egeresi L. (Lipcsei I. az 59′), Kántor M., Keresztesi K. (Havran M. az 53′), Pályi I. (Szuroka Zs. az 59′), Talpalló Á., Szabó M., Somogyi M., Szántó Cs., Agárdi L. (Szántó B. az 59′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Csabai AK: Mezei A. – Horváth Z., Horváth T. (Szász T. a 81′), Kovács M., Kucsara Á., Horváth K., Hromek B., Sós T. (Suki Zs. az 54′), Uyar J., Jantyik T., Mezei A.

Vezetőedző: Maghiar Teodor

Keresztesi János: Nem nekünk kell elnézést kérni a nem nagy sportértékű eredmény miatt, mi csak tettük a dolgunkat.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 15 =