Körösladányi MSK

Bronzérem: jövő hétvégére marad a döntés

A szombati Gerla elleni mérkőzésen nem sikerült nyernünk, a találkozón egy-egy gól született büntetőből, így vélhetően jövő hétvégén dől el a bajnoki bronzérem sorsa.

 

A Mezőmegyer II. számú csapata vasárnap lép pályára, így ha ők nem tudnak Békéssámsonban nyerni, akkor nem kell jövő hétvégéig várni arra, hogy bebiztosítsuk a harmadik helyezést.

A mai találkozón a gerlaiak szereztek vezetést büntetőből, amire szintén tizenegyesből Hajdú N. révén válaszoltunk. A mérkőzésen szinte végig egy kapuztunk azonban ma nem tudtuk begyötörni a győztes gólt.

A Gerla ellen a tavasz elején sem sikerült nyernünk, így pedig megeshet, hogy jövő hétvégén a Zsadány ellen dől el, hogy megszerezzük-e a harmadik helyezést. Az utolsó fordulóban azonban már egy pont is elég lesz a bajnoki bronzéremhez.

Gerlai SE – Körösladányi MSK II. 1 – 1 (1 – 0)
Gólszerzők: Mucsi P. (11-esből) a 31. ill. Hajdú N. (11-esből) a 60. percben.
Sárga lapok: Fegó R. a 39., Hajdú S. az 59., Sóvári A. a 63., Mucsi P. a 79., Pozsár R. a 86. és Szepsi Sz. (mindannyian Gerla) a 87. percben.

70 néző

Gerlai SE: Szepsi Sz. – Albert E., Gáspár L., Karácsony Á. (Köveskúti S. az 55′), Pozsár R., Egeresi N. (Balogh J. a 46′), Sóvári A., Fegó R., Hajdú S., Hévizi L., Mucsi P.

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kajó A. (Szántó B. a 78′), Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K., Pályi I., Boros Zs., Hajdú N., Lipcsei I. (Szabó L. az 57′), Somogyi M., Szántó Cs. (Kozák Á. a 61′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =