Körösladányi MSK

Magabiztos győzelmet arattunk a Kisújszállás ellen

Szombat délután második edzőmérkőzésén lépett pályára Megye I. osztályú csapatunk. Hazai környezetben a szintén Megye I. osztályú Kisújszállást fogadtuk, akik ellen kettő-egyes félidőt követően hat-egy arányban nyertünk.

 

9. perc: Ruzsa szabadrúgását Wéber fejelte keresztbe a kapu előtt, Talpalló pedig jó ütemben érkezve a felső léc alá belsőzte a pöttyöst. (1-0)

31. perc: Ruzsa hozta játékba Szabót, aki tisztára játszotta magát, majd a kapura törve a kapussal szemben sem hibázott. (2-0)

43. perc: Jó ütemben ugrott ki a vendég támadó, ekkora ziccerben pedig nem is hibázott. (2-1)

61. perc: Burai remek passzal hozta helyzetbe a lendületből érkező Ruzsát, aki 15 méterről bevette a vendégek kapuját. (3-1)

64. perc: Egy kisújszállási védő Farkasnak fejelte a labdát, aki átvétel után 25 méterről szép találattal növelte az előnyünket. (4-1)

66. perc: Labdaszerzés után Urbán ívelte át a labdát a hosszún érkező Kisarinak, játékosunk pedig fejjel mattolta a vendégek kapusát. (5-1)

88. perc: Lipcsei szerzett labdát a kígyótéren, jó megoldással Kisarit hozta helyzetbe, ő pedig a kapus fölött a kapuba emelt. (6-1)

A mérkőzés első felében csapatunk irányította a találkozót, ez a helyzetek számában is megmutatkozott, amikből kettőt sikerült gólra váltanunk. Sajnos a félidőre kettő-egyes állással vonulhattunk, mert a kisújszállásiak értékesítettek egy lehetőséget, amivel visszajöttek a meccsbe. A fordulás után két vendég helyzetet láthattunk, egy próbálkozás a lécen csattant, egy pedig kevéssel kerülte el a kapunkat. Ezután viszont csapatunknak egy nagyon jó tíz perce következett, amikor három gólt szerezve lezártuk a mérkőzést. A második félidei hatékony futballnak köszönhetően ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Körösladányi MSK – Kisújszállási SE (Megye I.) 6 – 1 (2 – 1)
Gólszerzőink: Talpalló Á. a 9., Szabó Á. a 31., Ruzsa Z. a 61., Farkas J. a 64., Kisari T. a 66. és a 88. percben.

Körösladányi MSK: Kapusi G. – Talpalló Á., Lászik M., Wéber L., Murvai D., Szabó Á., Ruzsa Z., Urbán S., Bakk Á., Zelenyánszki L., Farkas J.

Játszott még: Burai D., Kisari T., Lipcsei I., Egeresi L., Szabó M., Almási M.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: A mai mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket a bajnoki szezonra. Az első félidőben akadozott a játékunk, nagyobb területet hagytunk az ellenfélnek, a második játékrészben változtattunk a játékon és jóval hatékonyabban futballoztunk.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 2 =