Körösladányi MSK

Egy góllal nyertünk az NBIII-as újonc ellen

Szerdán Törökszentmiklósra látogatott Megye I-es csapatunk, ahol a frissen az NBIII-ba kerülő helyi gárda fogadott minket. Kettő-null arányban is vezettünk már, amikor a hajrában kozmetikázta az eredményt a hazai csapat.

 

7. perc: Kisari harcosságának köszönhetően labdát szerzett, majd Almásinak passzolt, aki egy csellel tisztára játszotta magát, majd a kapuba lőtt. (0-1)

53. perc: Murvai hosszan dobta be a labdát, amit a hosszún érkező Farkas elé csúsztatott középen egy támadónk, Farkas pedig közelről ekkora helyzetben nem hibázott. (0-2)

71. perc: Büntetőt kapott a Törökszentmiklós, amit higgadtan értékesítettek. (1-2)

A mérkőzés első helyzete a hazaiak előtt adódott, ám egy közelről leadott lövésnél Kapusi bravúrral védett. Ezt követően pedig az első helyzetünkből megszereztük a vezetést, amit a 18. percben növelhettünk is volna, ám Kisari hiába adott remek labdát Csicselynek, támadónk átemelte a kapus fölött a labdát, de egy védő még a gólvonal előtt menteni tudott. Az ezt követő szögletből Murvai fejelt, ám a kapus bravúrral védett.

A fordulást követően Lászik fejesével ismét növelhettük volna az előnyünket, de a gólvonalról tisztáztak a védők, Murvai bedobása után viszont már senki sem tudott menteni, a Farkas elé csúsztatott labdát támadónk a kapuba lőtte. Kétgólos hátrányban aztán a Törökszentmiklós előtt is adódott lehetőség, szöglet utáni fejes szállt kapu mellé. A 71. minutumban aztán pontrúgásból szépítettek a hazaiak, ezután pedig Zelenyánszki lövése kerülte el a kaput. A hajrában még Kapusi remek kijövetele kellett, hogy ne kerüljenek helyzetbe a vendéglátók, ezzel pedig a mérkőzés le is zárult.

Idegenben sikerült tehát nyernünk, de ami fontosabb, hogy ez a találkozó is jól szolgálta a felkészülést. Szombaton folytatás a Berettyóújfalu ellen.

Törökszentmiklósi FC – Körösladányi MSK 1 – 2 (0 – 1)
Gólszerzőink: Almási M. a 7. és Farkas J. az 53. percben.

Körösladányi MSK: Kapusi G. – Talpalló Á., Lászik M., Szabó Á., Bakk Á., Zelenyánszki L., Murvai D., Csicsely J., Almási M., Kisari T., Farkas J.

Játszott még: Wéber L., Urbán S., Burai D., Ruzsa Z., Szabó M.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Elsődleges célunk az volt, hogy egy mozgékony, fiatal, gyors csapat ellen játsszunk, ami jól szolgálja a felkészülésünket. Ebben a fázisban teljesen rendben volt a csapat, hiszen két hete edzünk, ami most még a terhelésről szól.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × öt =