Körösladányi MSK

Vízilabda eredmény született Berettyóújfaluban

Szombat délelőtt Berettyóújfaluban lépett pályára Megye I-es csapatunk. A mérkőzésre nem lehetett panasz a gólok tekintetében, hiszen több, mint egy tucat gólt szerzett a két csapat, a mérkőzés pedig a mi győzelmünkkel zárult.

 

A mérkőzést csapatunk kezdte nagyon jól, az első lehetőségünkből gólt is szereztünk: Burai egy cselt követően lefutotta a vendég védőket, majd a kapuba lőtt. Ezután Kisari jó passzából Farkas vállalkozott lövésre, a kapus lábbal mentett, majd Csicsely próbálkozása kicsivel elkerülte a hazaiak kapuját. A kimaradt lehetőségek után jött az újabb gólunk, Murvai bedobását Csicsely csúsztatta meg, Farkas pedig a hosszún érkezve a kapuba lőtt. A hazai középkezdés után gyorsan hozzánk került a labda, Ruzsa pedig Urbánt játszotta meg a szélen, aki középre tekerte a labdát, Farkas pedig fejjel volt eredményes. Futószalagon jöttek a gólok, hiszen nem sokkal később Bakk szöglete után Wéber szerzett szépségdíjas találatot. Négy nullás vezetésünknél a hazaiaknak is akadt két próbálkozása, ám ezeket még mondhatni csírájában elfojtottuk, hogy aztán a félidő előtt szerezzünk még egy gólt. Csicsely Buraival játszott össze, aki beadta a labdát, Farkas pedig ismét fejjel volt eredményes.

A második félidő éppen, hogy elkezdődött, csapatunk rögtön labdát szerzett, majd Farkas jó 40 méterről a hazai kapuba emelte a pöttyöst. Hat-nullás vezetésnél jött a hazai szépítés, egy jobb oldalról érkező beadással nem tudtunk mit kezdeni, az érkező támadó pedig a kapunkba lőtt. Nem sokkal később ismét egy labdaszerzésből lőttünk gólt, Kisari Urbánt hozta helyzetbe, aki a hosszú alsóba lőtt. A gólt követően is támadásban maradtunk, Burait pedig buktatták a védők, így tizenegyest kaptunk, amit Ruzsa értékesített. A csereként beálló Lipcsei sem maradt adós a góllal, jó ütemben lépett ki játékosunk, majd a kapus mellett a kapuba gurított. Ám ezzel sem volt még vége, hiszen Burai egy rossz passzt fülelt le, amivel megindult és a kapuig meg sem állt, ahol a kapust is mattolta. Ezzel már tíz-egy volt az állás. Ezután viszont a hazaiak következtek, ők is egy labdaszerzést követően értek el gólt. Majd a találat után nem sokkal a felső lécünk rezgett, amit egy hazai büntető követett, amivel három-tízre módosult az állás. A hajrába érve egy cselt követően még egy találatot szerzett a Berettyóújfalu, így a mérkőzés végeredménye négy-tíz lett.

Az első félidőben teljesen uraltuk a mérkőzést, magabiztos előnyre tettünk szert. A második félidő végére már kijött a lábakban lévő edzésmunka és a meleg “jótékony” hatása is, de így is megérdemelt győzelmet arattunk a szintén első osztályú Berettyóújfalu ellen.

Berettyóújfalui SE – Körösladányi MSK 4 – 10 (0 – 5)
Gólszerzőink: Farkas J. (4), Burai D. (2), Wéber L., Urbán S., Lipcsei I., Ruzsa Z. (11-esből)

Körösladányi MSK: Kapusi G. – Urbán S., Wéber L., Lászik M., Bakk Á., Murvai D., Burai D., Kisari T., Ruzsa Z., Farkas J., Csicsely J.

Játszott még: Talpalló Á., Almási M., Szabó M., Szabó Á., Zelenyánszki L., Lipcsei I., Egeresi L.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Az első félidőben azt kaptuk ami elvárható ettől a csapattól (kerettől). Sajnáljuk, hogy a második félidőben mélyen a tudása alatt teljesített a gárda. Tanulnunk kell belőle, hogy saját tudásunk szintjén játszunk az egész mérkőzésen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy − három =