Körösladányi MSK

Az első félidőben eldőlt a Köröstarcsa elleni mérkőzés

Megkezdődött a bajnokság második csapatunk számára is, akik újoncként indultak a Megye II. “B” csoportjában. Első ellenfelünk a szomszédvár Köröstarcsa együttese volt, akik ellen sajnos nem sikerült pontot szereznünk.

 

Rosszul indult csapatunk számára a mérkőzés, hiszen már a harmadik percben előnybe került a Köröstarcsa, egy elkerülhető gólt kaptunk. Ezután próbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, de Gyebnár duplája (a 22. és a 23. percben talált be a játékos) lélektanilag megtörte a csapatot. A szünet előtt még egy gólt szerzett a hazai csapat, ezzel négy-nullra módosult az állás, ami a mérkőzés végéig már nem is változott.

Vereséggel kezdtük ugyan a szezont, de hosszú út van még előttünk a bajnokságban. Jövő héten a Füzesgyarmat második csapatát fogadjuk szombat délelőtt.

Köröstarcsai KSK – Körösladányi MSK II. 4 – 0 (4 – 0)
Gólszerzők: Szivák L. a 3., Gyebnár I. a 22., a 23. és Hajdú B. a 42. percben.
Sárga lapok: Gyebnár I. az 56. ill. Keresztesi J. (vezetőedző) a 22. és Kovács G. a 41. percben.

90 néző

Köröstarcsai KSK: Tóth G. – Balogh Á., Puskás P. (Nyeste V. a 60′), Gyebnár I. (Drienyovszki D. a 72′), Machó A., Szivák L., Nyeste M., Hajzer J., Keresztesi J., Vincze Gy., Hajdú B.

Vezetőedző: Farkas Gyula

Körösladányi MSK II.: Vass K. (Kardos L. a 70′) – Kajó A., Kántor M., Kovács G. (Szántó B. az 53′), Keresztesi K., Pályi I., Lipcsei I. (Tasi R. a 63′), Szentpéteri M. (Szabó L. az 53′), Somogyi M., Kozák Á. (Havran M. a 70′), Boros Zs.

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − tizenhárom =