Körösladányi MSK

A korai vezetésünk után fordított és nyert a Füzesgyarmat

Szombat délelőtt 10 órakor a Füzesgyarmat második csapatát láttuk vendégül Körösladányba. Az előző szezonban nem sikerült pontot szereznünk riválisunk ellen, így szombaton ezen szerettünk volna változtatni.

 

Jól is indult számunkra a találkozó, hiszen már a 3. percben megszerezte csapatunknak a vezetést Kántor. Ezzel sokáig nem is tudott mit kezdeni a Füzesgyarmat, ám a 38. percben összejött nekik az egyenlítés. Aztán a második félidő elején már a vezetést is megszerezték a vendégek, ami fordulópontnak bizonyult, mert után már nem tudtunk visszajönni a meccsbe. A 80. percben Keresztesi gólja csak a szépítésre volt elég, így egyelőre várat magára az első pontszerzés a magasabb osztályban.

Jövő hétvégén Elekre utazunk, ahol szintén kemény erőpróba vár ránk.

Körösladányi MSK II. – Füzesgyarmati SK II. 2 – 4 (1 – 1)
Gólszerzők: Kántor M. a 3., Keresztesi K. a 80. ill. Szilágyi Sz. a 38., Márkus M. a 49., Raducu a 76. és Nagy Zs. a 82. percben.
Sárga lapok: Somogyi M. a 29., Kajó A. az 58., Szabó M. a 84., Keresztesi K. a 90. ill. Tokai K. a 7. percben.

50 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kajó A., Kántor M., Kovács G. (Tasi R. a 73′), Keresztesi K., Szabó M., Lipcsei I. (Szántó B. a 61′), Szentpéteri M. (Szuroka Zs. az 5′), Almási M., Somogyi M., Boros Zs.

Vezetőedző: Keresztesi János

Füzesgyarmati SK II.: Seprenyi M. – Tokai K., Márkus M. (Darabos J. a 89′), Raducu, Vámos A., Nagy Zs., Vad Z., Zs.Nagy B., Vígh L. (Dóczi A. a 84′), Szilágyi Sz. (Tóth K. a 87′), Tóth N.

Vezetőedző: Jeneses László

Keresztesi János: Nagyon jó kis mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló Füzesgyarmat ellen. A helyzeteket jobban kihasználó csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Fábián Ottó: Jó iramú mérkőzésen, a jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően nyertük meg a szomszédvári rangadót!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − négy =