Körösladányi MSK

Simán nyert az Elek hazai pályán fiatal csapatunk ellen

Az ötödik percben ráijesztettünk a hazaiakra, hiszen Keresztesi góljával megszereztük a vezetést. A gólnak azonban későn jött a párja, mert Lipcsei találata már csak szépségtapasz volt a hajrában hét-egyes állásnál.

 

Eleken várt fiatal csapatunkra nehéz mérkőzés szombaton, ennek ellenére korán vezetést szereztünk, azonban a hazaiak gyorsan válaszoltak is a bekapott gólra. A szünetre pedig már kétgólos hátránnyal mentünk, majd a fordulást követően kinyitotta a gólcsapot a hazai csapat, hét-egyig meg sem álltak, ekkor érkezett Lipcsei szépítése, amely beállította a hét-kettes végeredményt.

Csapatunk egy roppant masszív és jó erőkből álló Elek ellen maradt alul, egy hét múlva pedig a szintén újonc Kondoros csapatát fogadjuk.

Eleki USE – Körösladányi MSK II. 7 – 2 (3 – 1)
Gólszerzők: Gyulai F. a 8., Puporka E. a 24., (11-esből) az 54., Barthalos D. a 45., a 84., Dani P. a 72., Dehelán G. a 80. ill. Keresztesi K. az 5. és Lipcsei I. a 87. percben.
Sárga lapok: Barthalos D. a 89. ill. Almási M. a 23. és Keresztesi J. (vezetőedző) a 73. percben.
Jók:

50 néző

Eleki USE: Tar T. – Dehelán G., Zemencsik J., Gyulai F. (Dani P. a 71′), Sipos D. (Kása D. az 55′), Oszlács M., Barthalos D., Hotea M. (Kotroczó I. az 58′), Nagy Á., Puporka E., Fekete Cs. (Simonka R. a 79′)

Vezetőedző: Turcsek Zoltán

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Kovács G. (Havran M. a 79′), Keresztesi K., Pályi I. (Kozák Á. az 54), Almási M., Szabó M., Somogyi M., Boros Zs. (Lipcsei I. a 67′), Szántó Cs. (Szentpéteri M. az 58′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Turcsek Zoltán: A csapat végig nagy kedvvel és sokat futva játszott. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Keresztesi János: Gratulálok a hazai csapatnak! Jó lenne felébredni!

Kép: beol.hu / Kiss Zoltán

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − négy =