Körösladányi MSK

Nem zártuk le a mérkőzést, a hajrában pontot mentett a Szarvas

Paprikás hangulatú mérkőzésen csapatunk még az első félidőben megszerezte a vezetést a Szarvas ellen, majd a gól után jobbára a piros lapokról szólt a találkozó. A második félidőben többször is lezárhattuk volna a találkozót, de ziccereket hibáztunk, ami megbosszulta magát a hajrában.

 

24. perc: Zelenyánszki labdaszerzése után Csicselyt ugratta ki, aki kilőtte a jobb alsót. (0-1)

33. perc: Deli kapta meg második sárga lapját, amiért kiállította a játékvezető. Még ugyanebben a percben Somogyi J. vezetőedzőnek is villant a piros.

79. perc: Pilán és Zelenyánszki akadt össze, a kakaskodásnak pedig két kiállítás lett a jutalma.

86. perc: Egy előre vágott labdával Furár tudott kilépni, és a kifutó Nagy kapus felett a kapuba emelt. (1-1)

90. perc: A csereként beálló Paulik 28 perc alatt szedett össze két sárga lapot, amivel ő is a kiállítás sorsára jutott.

Tóth B. szabadrúgása nyitotta a mérkőzést, mely a felső lécről ment kapu fölé, majd a másik oldalon Csicsely elől kellett jó helyzetben tisztázni. A 13. percben Csicsely szabadrúgásból próbálkozott, de ez elkerülte a kaput, viszont a 24. percben Zelenyánszki passza után már eredményes volt játékosunk. Pár perccel később Furár lövését védte Nagy B., majd a 33. percben emberelőnybe kerültünk. A félidő zárásaként Polonszki lövését fogta biztos kézzel Nagy.

A második félidő elejét megnyomta csapatunk, hiszen az 52. percben Czirok lövését védte bravúrral Babák, majd Burai passza után Farkas a kapusba lőtte a labdát, ezt követően pedig Burai elől mentett szögletre a kapus. Az 58. minutumban Czirok ismét próbálkozott, viszont Babák a helyén volt ekkor is, ahogy a mi kapusunk is Furár lövésénél. A 79. percben aztán következett a páros kiállítás, ami után a 80. percben Kisari előtt hatalmas lehetőség adódott, viszont a kapusba lőtt. A hajrában Furár ismét helyzetbe került, ám fejesét hárította Nagy, ahogy Farkas J. ziccerénél Babák is védett bravúrral. A sok kihagyott helyzet a 86. percben bosszulta meg magát, ekkor Furár kilépése után egyenlített a Szarvas. A mérkőzés zárásaként még Paulik is a kiállítás sorsára jutott, a csapatok pedig osztozkodtak a pontokon.

A második félidőben rengeteg helyzetből sem sikerült betalálnunk, amivel vélhetően lezártuk volna a meccset. Ehelyett, ahogy az lenni szokott, az ellenfélnek sikerült egyszer mattolni a védelmet, amivel pontot mentett a Szarvas. Egy hét múlva hazai pályán folytatjuk a Szabadkígyós ellen.

Szarvasi FC 1905 – Körösladányi MSK 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Furár R. a 86. ill. Csicsely J. a 24. percben.
Sárga lapok: Polonszki P. a 48. ill. Ruzsa Z. a 17., Szabó Á. a 37., Burai D. a 42., Murvai D. a 77. és Malkócs M. a 81. percben.
Kiállítva: Deli L. a 33., Somogyi J. (vezetőedző) a 33., Pilán R. a 79., Paulik Á. a 90. ill. Zelenyánszki L. a 79. percben.
Jók: Babák Z., Polonszki P., Furár R. ill. Wéber L., Ruzsa Z., Csicsely J.

300 néző

Szarvasi FC 1905: Babák Z. – Zima D., Polonszki P. (Moleri R. a 83′), Furár R., Tóth B. (Molnár E. a 92′), Simon R. (Kiri B. a 62′), Varga I. (Paulik Á. a 62′), Kiri M., Deli L., Juhász Gy., Pilán R.

Vezetőedző: Somogyi János

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Wéber L., Szabó Á., Csicsely J. (Kisari T. a 46′), Farkas J., Zelenyánszki L., Czirok J., Urbán S. (Murvai D. a 46′), Talpalló Á. (Malkócs M. a 66′), Burai D.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Somogyi János: Óriási szívvel küzdöttünk egy órányi emberhátrányban. Számomra hihetetlen, hogy a védekező középpályásomnak két apró szabálytalanságért villant a piros, ellenben a vendégcsapat azonos poszton játszó labdarúgója nyolc hasonló szablytalankodással végigjátszotta a mérkőzést.

Ekker Attila, Futaki Krisztán: Kár ezért a mérkőzésért, ezt nem a csapatok rontották el. Hiányérzetünk van saját csapatunkkal szemben. Ezt a mérkőzést könnyedén le kellett volna zárni a második félidőben.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 15 =