Körösladányi MSK

Fontos győzelem a Jamina otthonában

Megye I. osztályú csapatunk kettő-null arányban nyerni tudott a Jamina otthonában, ezzel pedig fontos három pontot gyűjtöttünk be. A riválisok botlásának köszönhetően két pontra nőtt az előnyünk a tabella élén.

 

27. perc: Burai játszott össze Malkóccsal, aki lövésre vállalkozott, ám a labda egy védőn irányt változtatott, így pedig Farkas J. elé került, aki közelről nem hibázott. (0-1)

74. perc: Farkas J. cselezte át magát a jaminai védelmen, lövését Démusz bravúrral védte, ám a kipattanót Kisari értékesítette. (0-2)

A mérkőzés egy-egy kisebb helyzettel kezdődött mindkét oldalon, majd a 12. percben Malkócs szabadrúgását Csicsely fejelte kicsivel kapu fölé. A 16. percben Okos távolról próbálkozott, ám Farkas Zs. résen volt. A 18. minutumban Murvai passzából Urbán került helyzetbe, lövését bravúrral védte Démusz. A 27. percben Malkócs lövése egy védőről Farkas J. elé pattant, aki közelről megszerezte csapatunknak a vezetést. Hiába volt még bő negyedóra hátra a félidőből, már csak Farkas J. távoli lövését jegyezhettük fel, de ebbe beleléptek, így kapu fölé ment.

A második félidőben korán megszerezhettük volna a második gólt, de Farkas J. passzából Czirok ziccerben kapu mellé lőtt. A 62. percben ismét Czirok próbálkozott oldalról, a labda azonban a kapufa oldalsó részét találta el. Ezt a helyzetet követte Farkas J. távoli próbálkozása, ami célt tévesztett, majd Csicsely szabadrúgása, amit középre emelt, Czirok csúsztatását pedig Démusz védte. A 74. percben aztán Farkas J. egyéni megoldása után Kisari szerezte meg a második, egyben mindent eldöntő találatunkat. A lefújásig érdemleges már nem történt, így fontos győzelmet jegyezhettünk fel a Jamina otthonában.

Végig csapatunk irányította a mérkőzést, a hazaiaknak alig volt lehetősége, bátortalanul játszottak előre. Megérdemelten nyertünk, így jelenleg két pont az előnyünk a tabella élén. Jövő héten ismét idegenbe utazunk, a Gyomaendrőd otthonába.

Jamina SE – Körösladányi MSK 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők: Farkas J. a 27. és Kisari T. a 74. percben.
Sárga lapok: Kardos L. a 62., Szaszák K. a 76., Bencsik Cs. a 86., Okos I. a 88. ill. Urbán S. a 34. percben.
Jók: Miklya M., Horváth M., Szaszák K., Kardos T. ill. Ruzsa Z., Murvai D., Farkas J.

150 néző

Jamina SE: Démusz D. – Horváth M., Kardos T., Okos I. (Bereczki Zs. a 90′), Kardos L. (Géczi D. a 80′), Miklya M., Zubor M. (Németh T. a 78′), Szaszák K., Dankó D. (Kovács I. a 67), Papp D. (Ángyán M. a 84′), Bencsik Cs.

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Körösladányi MSK: Farkas Zs. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J. (Kisari T. a 68′), Farkas J., Czirok J., Urbán S., Murvai D., Malkócs M. (Almási M. a 75′), Burai D. (Szabó M. a 75′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Pozsár Gábor: Meg kell hajoljunk a nagyobb tudás előtt, bár előrefelé bátortalanok voltunk. Jó játékvezetés!

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Sportszerű mérkőzésen, fontos három pontot szereztünk.

Kép: beol.hu / Nagy Károly

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =