Körösladányi MSK

Újkígyóson tört meg a jég, első győzelmét szerezte csapatunk

Korán vezetést tudtunk szerezni az Újkígyós otthonában, ami elég doppingot nyújtott ahhoz a csapatnak, hogy a mérkőzés hajrájában egy újabb találattal lezárjuk a meccset, így egy jó erőt képviselő ellenféllel szemben szereztük meg az első sikerünket.

 

Már a hetedik percben megszereztük a vezetést, Szabó M. szögletét követően Kántor M. fejelte a labdát a hazai kapuba. A korai gól megnyugtatta a csapatot, ellenben az Újkígyósnak jönnie kellett előre, ha pontban, pontokban gondolkodtak. Hazai oldalról a helyzetek is alig jöttek, így gólt sem szereztek, csapatunk pedig jól játszott, ami a 84. minutumban ért újabb góllá. Ekkor Almási M. kapott labdát, majd külsővel a kapu hosszú oldalát vette célba, sikeresen.

Első győzelmét érte el a csapat a tabella első felében lévő Újkígyós ellen. Jókor jött ez a siker, hiszen a következő hetekben fontos mérkőzéseket játszunk. Sorban a Kevermes, Kétegyháza, Lőkösháza, Battonya négyes ellen lépünk majd pályára.

Újkígyósi FC – Körösladányi MSK II. 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők: Kántor M. a 7. és Almási M. a 84. percben.
Sárga lapok:
Jók: egész csapat (Körösladány)

40 néző

Újkígyósi FC: Varró I. – Gazsó J., Balogh Á. (Zatykó I.), Burkus R. (Tóth M.), Oláh T. (Faragó B.), Sas D., Prókai G., Csiernyik M., Csiernyik A., Farkas F., Werner R.

Vezetőedző: Tóth Pál

Körösladányi MSK: Kardos L. – Egeresi L., Kántor M., Szabó M., Pályi I. (Szabó L.), Almási M. (Tóth J.), Papp Zs. (Havran M.), Somogyi M., Kozák Á., Boros Zs. (Szántó B.), Szuroka Zs.

Vezetőedző: Keresztesi János

Farkas Ferenc csapatkapitány: Ha félünk focizni, más nem is lehet az eredmény. Gratulálunk a Ladánynak!

Keresztesi János: Sportszerű mérkőzésen, már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, de csak a végén sikerült bebiztosítani a győzelmünket.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =