Körösladányi MSK

Első hazai győzelmünket könyvelhettük el a Kétegyháza ellen

A kilencedik fordulóban megszerezte csapatunk első hazai győzelmét, a sereghajtó Kétegyházát győztük le ebben a fordulóban. Sikerünkkel már négy hétre növeltük a veretlenségi sorozatunkat. Az őszi folytatás előtt egy hét pihenő vár a csapatra.

 

Győzelmi szándékkal léptünk pályára a nyeretlen Kétegyháza ellen, ezt a célt azonban nehezítette, hogy a 25. percben Vass kapust kiállították. A szünetig gólt még egyik csapat sem szerzett, majd a fordulást követően Keresztesi K. révén tíz emberrel is megszereztük a vezetést. A 64. percben aztán egálra hozta a meccset a Kétegyháza, már ami a csapatok létszámát illeti, tíz a tíz ellen pedig a hajrában újabb gólt szereztünk, mellyel lezártuk a találkozót.

Sikerünkkel a kilencedik helyre léptünk előre a tabellán, következő mérkőzésünket Lőkösházán játsszuk, de nem jövő héten hanem két hét múlva.

Körösladányi MSK II. – Kétegyházi SE 2 – 0 (0 – 0)
Gólszerzők: Keresztesi K. az 58. és Tóth J. a 84. percben.
Sárga lapok: Keresztesi J. (vezetőedző) a 26., Pályi I. a 40., Tóth J. a 85. ill. Grósz Á. a 65., Tóth V. a 74., Darócz A. a 83. és Serfőző D. a 86. percben.
Kiállítva: Vass K. a 25. ill. Bácsi S. a 64. percben.
Jók: Szántó Cs., Szabó L., Boros Zs. ill. Serfőző D., Darócz A.

100 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K. (Tóth J. a 81′), Pályi I., Szabó M., Szabó L., Kozák Á. (Szentpéteri M. a 28′), Boros Zs. (Szántó B. a 72′), Szántó Cs., Talpalló Á.

Vezetőedző: Keresztesi János

Kétegyházi SE: Szucsán P. – Pápa Zs., Dohányos M. (Serfőző D. a 72′), Kukla Á. (Darócz A. a 72′), Kajári L. (Lengyel Z. a 60′), Grósz Á., Kukla S., Bácsi S., Tóth V., Nagy D. (Jova B. a 72′), Farkas F. (Krisán Gy. a 72′)

Vezetőedző: Szegedi Ferenc

Keresztesi János: Gratulálok a fiúknak az első hazai győzelemhez!

Szegedi Ferenc: Ma is kijött a sok edzésmunka.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =