Körösladányi MSK

Több mint egy tucat gólt lőttünk a Sarkadnak

A Megye I-es bajnokság 12. fordulójában péntek este fogadtuk a sereghajtó sarkadi csapatot. A pontok sorsa néhány perc elteltével gyakorlatilag eldőlt, a lefújáskor 14-0 állt az eredményjelzőn, ezzel hoztuk a kötelezőt.

 

A sarkadi csapat több alapemberét is nélkülözte a pénteki mérkőzésen eltiltás és egyéb okok miatt, így a tabella utolsó helyén álló csapat ellen gyakorlatilag hat perc alatt eldöntöttük a mérkőzést. Már az első percben megszereztük a vezetést, a hatodik minutumban pedig három gól volt az előnyünk. A vendégek tisztesen helytálltak, többször ziccerben védett a kapusuk, ám így is tizennégy gólt szereztünk. Ismét jól játszott csapatunk, győzelmünk megérdemelt ilyen arányban is, a sportszerű Sarkad ellen.

Egy hét múlva Csabacsűdön folytatjuk a bajnokságot.

Körösladányi MSK – Sarkadi Kinizsi LE 14 – 0 (7 – 0)
Gólszerzők: Kisari T. az 1., a 36., Erdei I. (ög.) a 3., Urbán S. a 6., Wéber L. a 17., a 45., Malkócs M. a 24., az 53., Farkas J. az 59., a 71., a 84., Zelenyánszki L. a 77., Ruzsa Z. a 82. és Csicsely J. a 90. percben.
Jók:

150 néző

Körösladányi MSK: Kapusi G. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á. (Farkas J. az 53′), Csicsely J., Kisari T., Zelenyánszki L., Urbán S. (Papp Zs. az 53′), Murvai D. (Talpalló Á. a 78′), Burai D., Malkócs M.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Sarkadi Kinizsi LE: Csiki R. – Szalazsán A., Szabó R., Papp B., Trippon T., Patkás D. (Jánki M. a 46′), Jánki I., Pukoli J. (Széplaki L. a 84′), Trippon P., Szilágyi L. (Szabó G. a 84′), Erdei I.

Vezetőedző: Bali István

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Ismét jó ritmusban játszottak a srácok a sportszerű, szimpatikus, tisztességes ellenféllel szemben és megérdemelten és magabiztosan nyertünk.

Bali István: Jöttünk, láttunk, de azért vissza nem jönnénk. Van mit tanulnunk, ez a meccs így is többet ért egy edzésnél.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =