Körösladányi MSK

Már az első félidőben lezártuk a lőkösházi mérkőzést

Megye II-es csapatunk szombaton Lőkösházán lépett pályára, ahol négy-nullás győzelmet arattunk, így nagyon fontos pontokat szereztünk a téli pihenő előtt. A szezonból még három mérkőzés van hátra.

 

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen a 4. percben büntetőből megszereztük a vezetést a hazaiak ellen. A folytatásban sem maradtunk el az elvártaktól, Kántor M. még a félidő előtt duplázott, amivel már három gól volt a két csapat között. A fordulást követően negyedórát kellett várni az újabb találatra, amit Boros jegyzett, a hátralévő fél órában pedig érintetlenek maradtak a kapuk, így négygólos sikert könyvelhettünk el.

Újabb sikerünknek köszönhetően a 9. helyre léptünk előre, és jelenleg öt mérkőzés óra veretlen a csapat. Jövő hétvégén hazai pályán fogadjuk a Battonyát.

Lőkösháza KSK – Körösladányi MSK II. 0 – 4 (0 – 3)
Gólszerzők: Talpalló Á. (11-esből) a 4., Kántor M. a 12., a 29. és Boros Zs. a 60. percben.
Sárga lapok: Czernó M. a 20., Gábor A. a 80. ill. Szántó B. a 22., Almási M. a 31., Szentpéteri M. a 81. és Szabó Á. a 89. percben.
Jók: Szabó Á., Talpalló Á., Almási M., Kántor M.

35 néző

Lőkösháza KSK: Lőrinc D. – Graur B. (Bartyik A. a 60′), Balázs M., Gábor A., Kolozsi A., Lakatos E., Czernó M., Jegyinák J., Dunai Z., Csillag Á. (Varga K. a 72′), Takács B.

Játékosedző: Lakatos Erhard

Körösladányi MSK II.: Farkas Zs. (Szurgent Cs. a 84′) – Egeresi L., Kántor M. (Agárdi R. a 30′), Szabó Á., Almási M. (Havran M. a 78′), Szabó L., Szántó B., Szentpéteri M., Boros Zs., Szántó Cs., Talpalló Á.

Vezetőedző: Keresztesi János

Lakatos Erhard: Akaratgyenge emberekkel, akaratgyenge játék.

Keresztesi János: Sportszerű mérkőzésen, megérdemelt győzelmet arattunk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × négy =