Körösladányi MSK

Csabacsűdi győzelmünkkel hat pontra növeltük az előnyünket

Vasárnap délután a 13. forduló zárómérkőzésén Csabacsűdön léptünk pályára, ahol magabiztos győzelmet arattunk a null-nullás félidő után. Ezzel a sikerrel hat pontra nőtt az előnyünk az élen, amire szükségünk is lesz, hiszen nehéz mérkőzések tarkítják a novemberi hónap hátralévő részét.

 

47. perc: Bakk végzett el sarokrúgást, Zelenyánszki pedig sarokkal juttatta a labdát a hazai kapuba. (0-1)

61. perc: Ruzsa labdaszerzését követően Csicselynek passzolt, aki szép cseleket követően a hosszúba sarokba lőtte a labdát. (0-2)

66. perc: Csicsely labdájából Farkas J. került helyzetbe, támadónk a védő szorításában is eredményes volt. (0-3)

75. perc: Szép játék után szöglethez jutott csapatunk, amiből a középre ívelés után Wéber fejelt gólt. (0-4)

88. perc: Farkast buktatták a hazaiak a tizenhatoson belül, amiért büntetőt kaptunk. A pontrúgást Wéber értékesítette. (0-5)

Kevés eseménnyel indult a találkozó, jobbára a küzdelem dominált a pályán. Rohony kapusnak így is védenie kellett az ötödik percben Kisari lövésénél, a 11. percben pedig Ruzsa-Papp Zs. összjáték után utóbbi lőtt kapu mellé. A 22. percben Enderfalvi került helyzetbe a másik oldalon, Kapusi azonban hárította a lövését. Már a 35. percben járt a mérkőzés, amikor Papp Zs. Burainak készítette le a labdát lövésre, támadónk viszont kicsivel kapu mellé tekert. A félidő zárásaként Ruzsa jól indította Pappot, akinek a lövése keresztbe elment a kapu előtt.

A második játékrész a lehető legjobban indult, Zelenyánszki révén egy szöglet után megszereztük a vezetést a 47. percben, amire az 51. minutumban jöhetett volna a második gólunk is, azonban Murvai lövését kiütötte a kapus, Papp pedig az ismétlést Rohonyba lőtte. Az 57. percben Wéber szabadrúgásánál a felső léc segítette ki a Csabacsűdöt, három perccel később viszont Csicsely lövése már pontos volt, így kettőre nőtt az előnyünk. Nem sokkal később Farkas is feliratkozott a góllövők közé, ekkor már úgy tűnt, hogy a mérkőzés érdemi része eldőlt. Negyedórával a vége előtt Wéber fejjel null-négyre módosította az állást, a hajrában pedig Farkas büntetőt harcolt ki, amit Wéber értékesített, ezzel beállítva a null-ötös végeredményt.

Az első félidőben jól tartotta magát a csabacsűdi csapat, de a fordulást követően a mezőnyfölényünk helyzetekben is megmutatkozott, amikor jó százalékban használtunk ki. Jövő héten folytatás hazai pályán a Nagyszénás ellen, aztán Orosházára utazunk, majd vendégül látjuk a Szarvast, hogy csak a novemberi mérkőzéseket említsük.

Csabacsűdi GYLSE – Körösladányi MSK 0 – 5 (0 – 0)
Gólszerzők: Zelenyánszki L. a 47., Csicsely J. a 61., Farkas J. a 66., Wéber L. a 75. és (11-esből) a 88. percben.
Sárga lapok: Enderfalvi E. az 51., Gerhát K. az 57., Pecznik P. a 63., Viszkok Cs. a 63. ill. Murvai D. az 53. és Bakk Á. a 75. percben.
Jók: Sovány P., Gerhát K., Styecz D., Kiss G. ill. Wéber L., Zelenyánszki L., Murvai D.

100 néző

Csabacsűdi GYLSE: Rohony M. – Enderfalvi E., Sovány P., Pecznik P., Mojzsis M., Rafaj R., Bankó I., Kasik M., Kiss G., Gerhát K., Styecz D.

Vezetőedző: Sechna Gábor

Körösladányi MSK: Kapusi G. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J., Kisari T., Murvai D., Zelenyányszki L., Papp Zs., Burai D., Malkócs M.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Sechna Gábor: Az eredmény ellenére vállalható mérkőzést játszottunk, emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Sajnos a második félidei korai gól eldöntötte a mérkőzést.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Az első félidőben dadogott a játékunk, a másodikban megszerzett korai gól után már gördülékenyebbé váltunk.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =