Körösladányi MSK

Gólgazdag felkészülési mérkőzéseket játszottak csapataink

Szombaton mindkét csapatunk pályára lépett a felkészülés jegyében. Győzni egyik csapatunk sem tudott, viszont gólokból nem volt hiány egyik mérkőzésen sem. A Megye I-es együttesnek már csak két edzőmérkőzése van, hiszen két hét múlva rajtol az első osztályú bajnokság.

 

A Szeged-Csanád Grosics II. ellen megvívott előkészületi találkozón a vendéglátók korán előnybe kerültek, egy remek átlövést követően, majd szinte egyből kettőre nőhetett volna az előnyük, de az oldalsó kapufa kisegített minket. Részünkről Burai próbálkozott elsőnek, ez még elkerülte a hazai kaput, majd Zelenyánszki Kisarit játszotta meg a 25. percben, de támadónk elől szögletre tisztáztak a védők. Ebből a sarokrúgásból aztán lekontrázott minket a Grosics II. és növelték is az előnyüket. Ezután Wéber szabadrúgása vágódott le egy védőről, az ezt követő szöglet után pedig ismét jó kontrát vezetett a hazai csapat és már három góllal vezettek. A hajrában Wéber fejesénél bravúrral védett a kapus, a kipattanót azonban Papp összeszedte és lekészítette Szántónak, aki a kapussal szemben már nem hibázott.

A második félidőben aztán Wéber szabadrúgásánál, majd Szántó fejesénél kellett észnél lennie a kapusnak, de hiába a két gyors helyzetünk, egy büntetőből a vendéglátók növelték tovább az előnyüket. Pár perccel a tizenegyes után mi is büntetőhöz jutottunk, ám a mai nap margójára ez is kimaradt. A 65. perc környékén Malkócs Kisarit hozta játékba a szélen, az ő beadását pedig a hosszún érkező Burai értékesítette. Ezt követően a Grosics II. játékosa hatalmas helyzetben nem találta el a kaput, míg nálunk Kisari kétszer helyzetbe került, de a kapus mindkétszer védett. A folytatásban Csicsely remek lövésénél bravúrral védett a hálóőr, majd Zelenyánszki próbálkozása éppen a kapust találta el. A hajrában ismét egy veszélyes kontra nehezítette meg az életünket, ám ekkor Farkas kapus bravúrral védett, de a végeredmény ekkor még nem alakult ki, az utolsó percekben újabb büntetőt kapott a hazai csapat, amit értékesítve beállították az öt-kettes végeredményt.

Nagy iramú mérkőzést játszott a két csapat, és a mai napon a hazaiknak szinte minden bejött, ráadásul két büntetőt is kaptak a mérkőzés folyamán. A felkészülés tovább folytatódik a jövő héten is, szerdán az Újkígyós csapatával, míg szombaton a Karcaggal mérkőzünk meg a bajnoki rajt előtt.

Szeged-Csanád Grosics II. – Körösladányi MSK 5 – 2 (3 – 1)
Gólszerzőink: Szántó M., Burai D.

Körösladányi MSK: Farkas Zs. – Papp Zs., Wéber L., Szántó M., Malkócs M., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Burai D., Vajda C., Murvai D., Kisari T.

Játszott még: Farkas J., Lászik M., Csicsely J.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Fáradtan mozogtunk, ami a felkészülés ezen periódusában várható volt. Az ellenfél sokkal frissebb volt, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.


Második csapatunk a Köröstarcsa ellen lépett pályára. A mérkőzés ellentétes félidőket hozott, de összességében igazságos döntetlen született  a szomszédvár ellen.

Körösladányi MSK II. – Köröstarcsai KSK 3 – 3
Gólszerzőink: Almási M., Lipcsei I., Zsila P.

Körösladányi MSK II.: Kardos L. – Somogyi M., Szántó Cs., Kántor M., Egeresi L., Almási M., Boros Zs., Pályi I., Szántó B., Szabó L., Lipcsei I.

Játszott még: Földi D., Agárdi T., Szentpéteri M., Szurgent Cs., Zsila P.

Vezetőedző: Keresztesi János

Keresztesi János: A felkészülést jól szolgáló mérkőzést játszottunk. Ellentétes félidők után, igazságos döntetlen született.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 10 =