Körösladányi MSK

Magabiztos győzelem a Gyomaendrőd ellen is

Korán megszerezte csapatunk a vezetést a Gyomaendrőd ellen, így kényelmesen futballozhattunk a mérkőzés folyamán. A második játékrészben – a múlt heti mérkőzéshez hasonlóan – bedaráltuk a sportszerűen futballozó ellenfelünket.

 

5. perc: Kisari labdaszerzése után Burait indította a bal oldalon, a középre tekert labdát pedig Farkas a röviden a kapuba a fejelte. (1-0)

30. perc: Czirok jó észrevétele után Malkócshoz került a labda, ő lefordult védőjéről majd buktatták a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Wéber értékesítette. (2-0)

37. perc: Papp Zs. készítette le a labdát Burainak, aki a kígyótérről kilőtte a bal alsót. (3-0)

51. perc: Csicsely szöglete után Farkas J. a hosszúra érkezve fejjel mattolta a vendég védelmet. (4-0)

57. perc: Ismét Csicsely végzett el szögletet, Farkas J. újból fejelni tudott, ám most elsőre még az oldalsó léc megmentette a vendégeket, de a kipattanót már belőtte játékosunk. (5-0)

60. perc: Kisari remek ütemű kilépése után gólhelyzetbe került, a kapus lábai között el is tudta lőni a labdát, de az a lécről kipattant, Csicsely viszont érkezett és a kapuba passzolta a labdát. (6-0)

78. perc: Wéber jól indította Czirokot, aki a jobb oldalon megy el és nem is hibázik a kapussal szemben. (7-0)

83. perc: Malkócs sarokrúgásából Urbán tudott fejelni, ezt a gólvonalról meg felszabadították, de éppen Farkas J. elé, aki közelről bevette a gyomai kaput. (8-0)

84. perc: Vajda Bakkot futtatta a bal szélen, játékosunk pedig középre adta a labdát, ahol Czirok a hosszúba pörgette azt. (9-0)

Szántó és Czirok próbálkozásaival indult a szomszédvári rangadó, majd elég korán, már az ötödik percben Farkas J. révén megszereztük a vezetést. A gól után tovább nyomott csapatunk, Farkas nem sokkal később ismét nagy helyzetbe került, de ez kimaradt, majd a legtöbb lövésünkbe az utolsó pillanatokban egy blokkoló láb mindig odaért. Egészen a 29. percig, amikor Malkócs büntetőt harcolt ki csapatunknak, amit Wéber értékesített. A 36. minutumban Kisari tizenhét méterről leadott lövését a gólvonalról fejelte ki egy védő, ezután pedig Burai kígyótérről leadott lövése utat tört magának a bal alsóba. A hajrában Malkócs és Wéber próbálkozását kellett hárítania a kapusnak, így újabb gól már nem született a szünetig.

A második félidőben aztán már az 51. percben újabb gólt szerzett csapatunk, Csicsely szöglete után Farkas J. volt eredményes. Nem sokkal később lejátszódott ugyanez a jelenet, így pedig már öt-null arányban vezettünk. Később Kisari ziccerben lépett ki, a kapust is mattolta, de a labda a kapufáról kijött, azonban Csicsely végig kísérte a támadást, így a kipattanót a kapuba tudta lőni. A Gyomaendrőd ekkor már szinte át sem lépte a félpályát, így futószalagon jöttek a helyzetek. Wéber lövését még védte Vastagh, de Czirok próbálkozásánál már ő sem segíthetett. A 82. percben ismét Vastagh bravúrja kellett ahhoz, hogy ne kapjon gólt a vendég csapat, viszont egy perc múlva szögletből már ismét eredményesek voltunk. A középkezdés után nem sokkal ismét bevettük a gyomai kaput, Vajda passza után Bakk ment el a bal oldalon, a középre adott labdáját pedig Czirok pörgette a kapuba, amivel beállította a végeredményt.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk egy sportszerű ellenféllel szemben. A találkozón végig domináltunk, a vendégeknek igazi helyzete nem is volt. Jövő héten idegenben folytatjuk a bajnokságot, az Okány lát minket vendégül.

Körösladányi MSK – Gyomaendrődi FC 9 – 0 (3 – 0)
Gólszerzők: Farkas J. az 5., az 51., az 57., a 83., Wéber L. (11-esből) a 30., Malkócs M. a 37., Csicsely J. a 60., Czirok J. a 78. és a 84. percben.
Sárga lapok: Malkócs M. a 65., Papp Zs. a 70., Murvai D. a 88. ill. Szabó P. az 53., Vastagh Zs. a 87. és Dávid J. a 89. percben.
Jók: Szántó M., Malkócs M., Farkas J. ill. Hunya K., Hanea M., Szabó P.

150 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Wéber L., Szántó M., Csicsely J. (Lászik M. a 62′), Farkas J., Kisari T. (Murvai D. a 62′), Zelenyánszki L. (Vajda C. a 71′), Czirok J., Papp Zs., Malkócs M., Burai D. (Urbán S. a 71′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Gyomaendrődi FC: Soczó Sz. (Vastagh Zs. a 65′) – Bartik M. (Dávid J. a 46′), Valach V., Szilágyi B., Forgács G., Szabó P., Hunya K., Barna V., Hanea M., Egri K. (Pásztor O. a 67′), Sebők M.

Vezetőedző: Kovács Gyula

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Kulturált ellenféllel szemben, egy sportszerű mérkőzésen, időnként jó játékkal megérdemelten nyertünk.

Kovács Gyula: Megbeszéltük a srácokkal az öltözőben, hogy megpróbáljuk a hazai csapat játékát megnehezíteni, ez hellyel-közzel sikerült, de tudjuk, hogy mind a két csapatnak más céljai vannak. Nekünk ebből a mérkőzésből is tanulnunk kell és dolgozunk tovább. Gratulálok a Körösladánynak, sok sikert kívánok a magasabb osztályhoz. Jó munkát az edzőpárosnak!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizennyolc =