Körösladányi MSK

Ugyan kétszer is vezettünk, de végül csak egy pontot szereztünk a Köröstarcsa ellen

Megye II-es csapatunk hazai pályán folytatta tavasszal a bajnokságot, ellenfelünk pedig a szomszédvár Köröstarcsa csapata volt. Lipcsei duplája a nyitófordulóban egy pontot ért.

 

A mérkőzés 24. percében Lipcsei révén szerezte meg csapatunk a vezetést a Köröstarcsa ellen, ám erre gyorsan jött a vendég válasz. A szünet előtt azonban újból megszereztük a vezetést, így a második félidőt előnyből kezdhettük. Sajnos az egygólos vezetést nem sikerült megtartanunk, a 63. percben kiegyenlített a Köröstarcsa.

Összességében a vendégeknek több helyzete volt, de a győzelmet bármelyik fél megszerezhette volna. Jövő héten nehéz párharc vár ránk, a Füzesgyarmat II. otthonában lépünk pályára.

Körösladányi MSK II. – Köröstarcsai KSK 2 – 2 (2 – 1)
Gólszerzők: Lipcsei I. a 24., a 38. ill. Keresztesi J. a 32. és Hajdú B. a 63. percben.
Sárga lapok: Pályi I. a 29., Somogyi M. a 42., Boros Zs. az 52., Almási M. az 59. ill. Hajzer J. a 37., Machó A. a 43., Szivák L. a 44. és Hajdú B. a 85. percben.
Jók: Kozák Á., Szántó B., Egeresi L., Lipcsei I. ill. Hajzer J., Andrejsi M., Vincze Gy., Keresztesi J.

50 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kajó A. (Szentpéteri M. a 72′), Egeresi L., Kántor M., Szántó B. (Zsila P. a 72′), Pályi I., Almási M., Lipcsei I. (Kozák Á. az 58′), Somogyi M., Boros Zs. (Szabó L. az 53′), Szabó M.

Vezetőedző: Keresztesi János

Köröstarcsai KSK: Kurucz J. – Gyebnár I. (Farkas Gy. a 69′), Machó A., Szivák L., Mészáros S., Keresztesi J. (Varga L. a 66′), Vincze D. (Puskás P. a 46′), Vincze Gy. (Nyeste M. a 76′), Hajzer J., Hajdú B., Andrejsi M. (Tóth G. a 60′)

Játékosedző: Farkas Gyula

Keresztesi János: Küzdelmes mérkőzésen az ellenfél több nagy helyzetet is elpuskázott, így az egy pontnak is örülni kell. Megyünk tovább.

Bokorné Kerekes Zsuzsanna szakosztályvezető: A helyzetkihasználásunk nagyon gyenge volt, már az első negyedórában el kellett volna dönteni a mérkőzést, de sajnos döntetlenre futotta.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =