Körösladányi MSK

Vereség az utolsó edzőmérkőzésen

Békéscsaba 1912 Előre–Körösladány MSK 4–2 (2–1)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 300 néző. Vezette: Takács Tamás.

Békéscsaba: Czinanó – Szabó Zs. (Varga T., 46.), Szabó Cs., Albert, Bor – Szabó P., Sipos, Váradi (Babinyecz, 75.), Cservenák – Lukács (Bónus, 46.), Ilyés (Oláh Á., 30.). Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Körösladány: Kertész – Talpalló Á., Zelenyánszki, Wéber, Bakk – Pusztai, Ruzsa – Csicsely, Burai, Czirok – Malkócs. II. félidő: Szabó Marcell – Palik, Papp D., Szántó, Illés – Szabó Milán, Murvai – Almási, Kisari, Milek – Farkas J. Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Oláh Á. (33., 36.), Szabó P. (53. – 11-esből), Murvai (75. – öngól), ill. Pusztai (41.), Farkas J. (89. – 11-esből).

Bátran kezdtük a mérkőzést az első félidő első felében márt ziccert hibáztunk Malkócs révén, és a Bakk Ádám révén kapufát is eltaláltuk. A futball könyve szerint, az Ilyés térdhúzódása miatt kényszerű okokból pályára lépő Oláh Ákos hamarjában kihasználta két hibánkat és máris vezetett 2 góllal a hazai csapat. Pusztai formás akció végén nagy gólt lőtt Czinanó kapujába. A második játékrész során már a hazaiak domináltak, egy “láthatatlan” büntetőből tovább növelték az előnyüket, aztán még egy öngóllal is segítettük őket. A befejezés előtt nem sokkal aztán Farkas egy büntetőt lőtt a jó irányba vetődő kapus kezeit érintve a hálóba, ezzel alakult ki a 4:2-es hazai győzelem.

Csapatunk az első félidőben kifejezetten jól játszott, ezen félidő alapján készen állunk a rajtra a bajnokságban, míg a második félidőben kijöttek a hibák, melyek kijavítására még van egy hetünk.

Brlázs István Gábor: – Nem vagyunk még teljesen készek, egy hetünk maradt még, hogy az apróbb részleteket helyretegyük, reméljük, hogy elegendő lesz.

Ekker Attila: – Az összkép alapján megérdemelten nyert az Előre. Azt kértem a srácoktól, hogy bátran álljanak bele a meccsbe. Az elsőben ezt is tették, szünet után viszont nem túl egységes csapat képét festettük, így az eredmény reális.

Fotó: Békéscsabai Előre 1912 facebook

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + három =