Körösladányi MSK

Az akarattal nem volt baj…

Csapatunk az NB III. Keleti Csoportjának 8. fordulójában a Jászebrényi FC csapatát fogadta.

Körösladány MSK–Jászberényi FC 20 (10)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 300 néző. Vezette: Szabó Péter (Balla Levente, Elek Balázs).

Körösladány: Kertész – Talpalló Á. (Cservenák, 62.), Papp D., Wéber, Bakk (Szántó M., 62.) – Zelenyánszki (Pusztai, 46.), Ruzsa – Csicsely (Murvai, 76.), Burai, Kisari (Farkas J., 46.) – Malkócs.

Vezetőedző: Ekker Attila.

Jászberény: Menczeles – László, Horváth A., Perevuznik, Sárossy – Borics (Muhari, 76.), Szőllősi, Ludasi, Varjas – Remili (Nagy Sz., 39.), Kurunczi (Varga L., 67.)

Edzők: Tasi Zoltán, Német Gyula.
Gólszerző: Wéber (45. – 11-esből), Cservenák (65.). Kiállítva: Perevuznik (73.).

Kiegyenlített játék folyt az első félidőben, komolyabb helyzet nélkül. A vendégek szervezetten védekeztek, a támadásokra nem fektettek különösebb hangsúlyt, kaput eltaláló lövésük nem nagyon volt. Csapatunk előtt sem adódott sok helyzet, a félidő végén azonban a végén megszereztük a vezetést. Csicsely cselezgetett a tizenhatos jobb oldalán, az alapvonal mellett, amikor a védője szabálytalankodott vele szemben. A jogosan megítélt büntetőt pedig Wéber László nagy erővel a jobb felső sarokba lőtte. (1:0)

Szünet után a kettős csere hatására egy kicsit élénkebben kezdtünk, a padról beálltak bizonytani akartak. A vendégek pedig próbálták fokozni a támadásaik erejét, azonban ezekben nem sok tervszerűség volt, így védelmünk ezeket könnyedén szűrte meg. A kissé kinyíló ellenfélnek köszönhetően nagyobb területek nyíltak, gyors támadóink előtt, tulajdonképpen ennek a hozománya lett a második gólunk is a 65. percben, amely a csereként beállt, frissen igazolt Cservenák Csaba egyéni kvalitásait is dicséri. A fiatal szélső kilépett a jobb szélen Burai Dávid pontos mélységi passzával, és meg sem állt a jászeberényi kapuig, ahol az elfekvő védő és kapus között a hálóba lőtt, ezzel megszerezte csapatunkban az első NB III-as gólját. (2:0) A mérkőzést véglegesen Perevuznik kiállítása döntötte el a védőt második sárga lappal a 73. percben állította ki a játékvezető, ettől kezdve a vendégek próbáltak támadni, de semmiféle veszélyt nem jelnettek a kapunkra, mi pedig nyugodtan járattuk a labdát, illetve gyors kontrákat vezetünk, amik magukba hordozták a gólveszélyt, azonban ma hadilábon álltunk a góllövéssel, így a berényiek megúszták két kapott góllal a napot.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25414/8/1735553.html

A mérkőzés összefoglalója: https://youtu.be/dzs-2vsaef8

A következő fordulóban a Putnok vendégei leszünk.

Jó: Wéber, Malkócs, Ruzsa, Burai, ill. Menczeles, Szöllősi, Sárossy.

Ekker Attila: – Kulturált, sportszerű ellenfelet sikerült két vállra fektetni. A mai némileg elmaradt az eddigi nívótól, illetve az elvárttól, ugyanakkor a szándékunk és az akarásunk a helyén volt és így nem forgott veszélyben a győzelmünk. Gratulálok a fiúknak, úgy érzem azonban, hogy jókor jön a bajnoki szünet, mert a java csak most következik majd!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 5 =