Körösladányi MSK

Putnokra utazunk

Csapatunk az NB III-as bajnokság 9. fordulójában a jelenleg a tabella 2. helyén álló Putnoki FC vendége lesz a Várady Béla Sportcentrumban.

A hazai csapat remek formában van, hiszen az eltelt fordulók alatt 6 alkalommal győzött és 2 alkalommal szenvedett csak vereséget, döntetlent nem játszott eddig.

Kitűnő a játékos kerete, hiszen több olyan játékosa is van akik magasabb osztályban is szerepeltek. Mi is találunk ismerőst a keretükben a fiatal Varga Krisztofer személyében, aki tagja volt az előző szezonban bajnok és kupagyőztes csapatunknak.

A vendéglátóink az előző fordulóban Békéscsabán tudtak győzni 2:1 arányban, jó teljesítménnyel, a szakmai stábunk a helyszínen tekintette meg a mérkőzés első részét, így személyesen is feltudták mérni ellenfelünk erősségeit és természetesen gyengéit is.

Csapatunk is remek szériában van hiszen már 7 forduló óta veretlenek vagyunk és 2 döntetlen mellett 5 alkalommal is sikerült győznünk, így pont számban 1 egységgel vagyunk lemaradva a hazaiaktól.

A játékosain nagyon nehéz mérkőzések ellőt állnak, hiszen a következő négy fordulóban a tabella 1-6 helyezettjei lesznek az ellenfeleink, de bízunk a fiukban, és hiszünk abban, hogy a befektette munka meghozza gyümölcsét és ezen fordulókban is eredményesek leszünk!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × kettő =