Körösladányi MSK

A BVSC csapatát fogadjuk vasárnap

Újabb rangadó vár csapatunkra a hétvégén, vasárnap a listavezető (eddig) veretlen BVSC csapatát fogadjuk a bajnokság 11. fordulójában 15 órától.

A szerdai hétközi forduló eredményeként sajnos a mérkőzést ki kell hagyja eltiltás miatt a csapat két leggólerősebb játékosa Wéber László és Czirok József.

Mentségükre szolgáljon, hogy a mérkőzésről készült felvételt többször visszanézve sem értjük a kiállításokat, de ezen már nem tudunk változtatni.

Az ellenfelünk kétség kívül a legerősebb csapat a tabella alapján, keretében rutinos, jó nevű játékosok futballoznak., akik közül többen pályára léptek már magasabb osztályban is, de első sorban csapatként szerepelnek kiválóan.

Az eddigi 10 fordulóban 9 győzelmet arattak és 1 döntetlent játszottak, a gólkülönbségük is imponáló 29-3.

Az edzőjük hivatalosan Kincses Ádám, a szakmai munkát azonban a 40. válogatottsággal rendelkező Urbán Flórián irányítja.

A szakmai stáb a kényszerű változáskat kénytelen orvosolni és olyan taktikát kidolgozni amely eredményes lehet vasárnap! A keret létszáma és mélysége miatt, bízzunk benne, hogy sikerül a hazai veretlenségünket megőrizni!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =