Körösladányi MSK

Az Eger csapatát fogadjuk vasárnap

A Nemzeti Bajnokság Keleti Csoportjának 13. fordulójában a tabellán 15. helyezett Eger SE csapata érkezik hozzánk vasárnap délután, a mérkőzés 13 órától kerül megrendezésre.

Csapatunk nem jól zárta az élmezőnnyel vívott rangadókat, 4 mérkőzésből összesen 2 pontot tudtunk megszerezni, nem felejtve azt, hogy a 3 mérkőzést idegenben vívtunk meg.

Most egy papíron könnyűnek ígérkező ellenfél következik, de ez senkit ne tévesszen meg, ellenfelünk csak 5 ponttal van kevesebbje mint nekünk, 4 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, legyőzve például a Karcag vagy a DVTK II. csapatát, sőt idegenben Békéscsabán is simán nyerni tudtak.

Játékos keretükben sok játékosnak magasabb osztályban szerzett tapasztalata is van elegendő csak korábbi NB I-es gólkirály Simon Attila nevét megemlíteni, de Hegedűs Dávid neve is ismerős lehet a Mezőkövesd vagy a Kaposvár csapatából, de az NB II-t jól ismerők között Fényes Szabolcs vagy Kovács Dávid Szilveszter is ismerősen csenghet. Sok játékosuk a DVTK korosztályos csapataiban szerepelt korábban, mivel a vendégeink a diósgyőriek fiókcsapatként is funkcionálnak.

Sajnos Hajdúszoboszlón nem csak a mérkőzést veszítettük el, hanem Wéber Lászlót is aki ezen a mérkőzésen ismét eltiltását tölti, így rá nem számíthat Ekker Attila vezetőedző, mint ahogy kollegája Céró Bálint sem számíthat a rutinos Fényes Szabolcsra akit szintén kiállítottak.

Keretünkből többen kisebb-nagyobb sérüléssel és betegséggel bajlódnak, még nem tudni ki lesz a hétvégén bevethető állapotban, de Kisari Tiborra és Illés Rihárdra biztosan nem számíthat a szakmai stáb.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 5 =