Körösladányi MSK

Budapesti utazás vár csapatunkra szombaton

Az ünnep miatt a NB III. Keleti Csoportjának 14. fordulójának mérkőzései szombaton kerülnek megrendezésre, így csapatunk is szombaton lép pályára a Pasaréti úton a Pénzügyőr SE vendégeként, a mérkőzés 13 órakor kezdődik.

Ellenfelünk jelenleg a tabella 2. helyén áll, kifejezeten jól szerepel. Az eddigi fordulókban összesen 8 győzelem, 1 döntetlen és mindössze 4 vereség áll a neve mellett, így 25 pontot gyűjtöttek Lászka Balázs edző tanítványai.

Hazai pályán pedig eddig minden mérkőzésüket megnyerték, begyűjtve többek között a Békéscsaba II, DVTK II, DVSC II, Sényő és a BKV Előre skalpját.

Kifejezetten hajtós, jól összerakott csapatot tisztelhetünk ellenfelünkben, akik évek alatt, szisztematikusan építkezve alakították ki a jelenlegi keretet. Kifejezetten sok magasabb osztályt megjárt játékossal rendelkeznek, csak néhány név a jelenlegi keretből, Szabó Norman aki korábban Ajkán és Vácon az NB II-ben már pályára lépett, Steer Bence Pécsen és Soroksáron szerzett szintén NB-s rutint, de Popovics Bertold neve ismerősen csenghet aki az Újpesten az NB I-ben is megmutathatta magát, Kasza Bence is Vácon szerepelt az NB II-ben, Bíró Ákos pedig Balmazújvárosban játszott az NB II-ben.

Legutolsó mérkőzésükön Jászberénnyel 1-1-es döntetlen értek el idegenben úgy, hogy Bíró Ákos góljával vezettek, de a hazaiak a 49. percben egyenlítettek, a vendégek emberhátrányban fejezik be a mérkőzést, Balázs Bálintot állították ki, így ellenünk nem lép pályára.

Aki jobban megszeretné megismerni ellenfelünket az a https://penzugyorfoci.hu/ oldalon tud tájékozódni.

Azért nem feltett kézzel érkezünk mi sem a mérkőzésre, keretünk alkalmas arra, hogy jó eredményt érjen el ezen a mérkőzésen. A szakmai stáb számolhat az eltiltását letöltő eddig 6 gólt szerző belső védőnkre Wéber Lászlóra, Illés Richárd is edzésbe állt már, kisebb sérüléssel küzd Pusztai András és Cservenák Csaba, de hétvégén talán már bevethetőek lesznek, Kisari Tibor viszont hosszabb távon kidőlt, valamint a tegnapi edzőmérkőzésen megsérülő Urbán Sándor is.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =