Körösladányi MSK

Gyenge játék, fájó vereség

Hazai pályán fogadtuk a tavasszal jó teljesítményt nyújtó Sényő-Carnifex FC csapatát az NB III. Keleti Csoportjának 24. fordulójában.


A vendégek rászolgáltak a hírnevükre, hiszen a tavasszal remek formában lévő Kapacina Kevin egy jobb oldali beadást követően, már a 11. percben megszerezte a vezetést a vendégeknek. (0:1)


Csapatunk felpörgette a sebességet és 4 perc múlva már Farkas János révén egyenlített is aki a harcosan futballozó Czirok beadását pofozta közvetlen közelről a hálóba. (1:1)


Sőt az agilis Czirok 3 perc múlva a vezetést is megszerezte, amikor is a kaputól úgy 14-15 méterre lövésre szánta el magát, a löket nagyon jól helyezett volt, mert a jobb kapufa tövéről befele pattanva kötött ki a hálóba. (2:1)


Viszont a semmiből jött a vendégek egyenlítése a 31. percben, egy újabb jobb oldali beadást, megint Kapacina Kevin lőtt a hálóba 10 méterről, némi szerencsével az elmélázó védőink között. (2:2)


Az első félidőben inkább mi birtokoltuk a labdát, szinte folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani a vendégeket, akik szórványos kontrákkal próbálkoztak.


A szünet után itt folytatták a csapatok tovább, birtokoltuk a labdát, próbáltunk helyzeteket kialakítani, de az összpontosítással a végén, vagy a jó megoldás kiválasztásával meggyűlt a problémánk, így fölényünk eredménytelen volt.


Aztán a 69. percben a játékvezető teljesen jogosan kiállította vendégek 13-as számú játékosát Farkas Márkot, aki a jó helyzetben kilépő Csicselyt vágta fel a saját térfelének közepén.

Farkas Márk ekkor még nem tudta, hogy ezzel a kiállítással a győzelemhez segíti csapatát, ugyanis míg mi nem tudtuk kihasználni az emberelőnyünket, pontatlanul, ötlettelenül, kapkodva próbáltunk helyzetet kialakítani és megszerezni a győztes találatot, addig a vendégek koncentráltabban futballoztak, továbbá az egyetlen adódó lehetőségüket egy szöglet után, a 85. percben Kapacina Kevin gólra váltotta, így megszerezte csapata és saját harmadik gólját is. (2:3)


A mérkőzésből hátra lévő 10 percben csapatunk próbált egyenlíteni, a vendégek pedig a létező összes időhúzó eszközt, szabálytalanságot bevetették az eredmény megőrzése érdekében, sikerrel.

Lassan véget ér az álom, hogy csapatunk egy kimagasló eredményt ér el a bajnokságban, ezzel a vereséggel jelenleg még a 6. helyen állunk, veszett pontok tekintetében viszont a DVSC II. és a Hajdúszoboszló is jobban áll.

Folytatás a jövő héten Balmazújvárosban a Jászberényben 6 gólos győzelmet arató Karcag ellen, reméljük több sikerrel!

Balmazújvárosban a Jászberényben 6 gólos győzelmet arató Karcag ellen, reméljük több sikerrel!

Körösladány MSK–Sényő-Carnifex FC 23 (22)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 150 néző. Vezette: Kovács Tamás (Bencze András, Bán Kristóf Patrik).

Körösladány: Kertész D. – Papp Zs., Wéber, Zelenyánszki, Talapalló – Ruzsa, Pusztai – Cservenák (Szántó B., 84.), Malkócs (Burai, 68.), Czirok – Farkas J. (Csicsely, 66.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Sényő: Gagyi – Nagy D., Klepács, Márton, Sztankó (Jócsák, 60.) – Farkas M., Kovács I., Lizák (Vámos, 74.), Orosz – Kapacina V. (Fenyőfalvi, 82.), Kapacina K. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Gólszerző: Farkas J. (15.), Czirok (18.), ill. Kapacina K. (11., 31., 85.). Kiállítva: Farkas M. (69.).

Jó: Czirok, Pusztai, ill. Kapacina K., Kapacina V., Gagyi.

Ekker Attila: – Mindenképpen győzni szerettünk volna, a mérkőzés egészében erre játszottunk. A kiállítás után érthetetlen módon türelmetlenné váltunk és rossz megoldásokat választottunk. A vereség ellenére sem mondtunk le arról, hogy meglepetést okozzunk az évben, az eddigi pontjaink közül egyet sem kaptunk ajándékba. Harcolni fogunk azért, hogy a saját elvárásainknak megfeleljünk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + tizenkettő =