Körösladányi MSK

A BKV Előre érkezik vasárnap

Az NB III. Keleti Csoportjának 26. fordulójában vasárnap 14 órai kezdéssel hazai pályán fogadjuk a budapesti BKV Előre csapatát.

Ellenfelünk jelenleg a tabella 9. helyén áll 37 ponttal, mely csak 1 ponttal kevesebb , mint az általunk gyűjtött 38 pont, amellyel jelenleg mi a 7. helyen állunk. Vendégeink eddig a bajnokságban 11 alkalommal győztek, 4 döntetlent játszottak, de 10 vereséget szenvedtek, melyből az egyik vereség csapatunkhoz kapcsolódik, ősszel egy nagyon szoros, kemény csatában hoztuk el a 3 pontot a Sport utcából 2-1 arányú győzelmünkkel.

Az elmúlt hetekben hozzánk hasonlóan szerepeltek, bár a pontok számában eredményesebbek voltak, így legyőzték a Jászberényt 6:0 arányban, és pontot szereztek Tiszafüreden és Karcagon is, ahol mi vereséget szenvedtünk, hozzánk hasonlóan kikaptak hazai pályán a Sényőtől, és a Putnoktól, így azt kell mondanunk, hogy idegenben veszélyesebbek.

Az ellenfelünknél talán a legnagyobb név az edző ifj. Albert Flórián mellett játékosként, a korábbi utánpótlás válogatott Busai Attila, aki megfordult itthon az MTK, FTC, DVTK csapataiban is, de szerepelt külföldön is Svájcban és Indiában. A futball szeretőknek ismerős lehet a ferencvárosi nevelés Popov Patrik neve is, de a Vácon NB II-ben szereplő Szabó Norman Ároné is, aki meg még mélyebbre akar ásni, nekik a Mátyus János név lehet ismerős, Egressy Máté neve mellett, akik a korábbi volt válogatott labdarúgók gyermekeiként léptek erre a pályára édesapjuk nyomdokain.

Csapatunk egy újabb fájó vereségbe szaladt bele az előző hétvégén, de a játékban akadtak biztató jelek, a szakmai stáb elemezte a hibákat, illetve az ellenfelünk játékát is, a héten már erről szólt a felkészülés.

A keretben Csicsely János szenvedett kisebb balesetet a héten, illetve Pusztai András küzd kisebb sérüléssel. Felépültek viszont a tartós sérültjeink Murvai Dávid és Kisari Tibor, illetve Selmeczy-Tóth Andrásra is számíthatunk, aki betegséggel küzdött. Eltiltás miatt sem kell senkinek mérkőzést kihagynia.

Bízzunk csapatunkban, hogy erőt merít a héten és egy jó felkészülés után itthon tartja a nagyon fontos három pontot egy nagyon jó erőkből álló ellenféllel szemben!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =