Körösladányi MSK

Újabb rangadó következik

Az NB III. Keleti Csoportjának 29. fordulójában újabb hatalmas erőpróba vár ránk, hiszen a Debreceni EAC csapata érkezik vasárnap hozzánk, akik jelenleg a tabella 3. helyén állnak, mi pedig a 4. helyen állunk, így rangadónak is nevezhetjük a mérkőzést! A két csapat azonos pontot gyűjtött eddig össze, viszont a vendégek több győzelmet arattak és jobb a gólkülönbségük is.

Vendégeink vezetőedzője a volt válogatott, korábbi deberceni ikon Sándor Tamás, aki olyan játékosokat tud harcba küldeni mint a korábbi válogatott Korhut Mihály, vagy rutinos, NB I-es múlttal rendelkező Spitzmüller István és Bényei Balázs, de meg kell említeni Újvárosi Ádám, Bidzilya Anton, Kónya Márk és ifj. Sándor Tamás nevét is akiknek sok-sok magasabb osztályú mérkőzés tapasztalata van a lábukban.

A Debreceni Egyetem csapata a remek játékos keretén túl, az osztályban kiemelkedő lehetőségekkel bír infrastruktúra tekintetében is, ráadásul két éve még az NB II-ben szerepeltek.

Tehát csapatunknak maximumot kell nyújtania a pont szerzéshez, és maximum felettit a győzelemhez, de a korábbi három mérkőzésünk erőt és lendületet adhat a bravúrhoz!

Csapatunk a 28. fordulóban hazai pályán 4:2-re legyőzte a második Putnok csapatát, vendégeink pedig a Jászberény elleni 5:0-ás sikerrel hangoltak erre a mérkőzésre.

Az egyetemista csapat tavasszal legyőzte hazai pályán a Karcagot, Vasas II. és a Jászberényt, idegenben a DVTK II. csapatát. Döntetlen értek el a BKV Előre és DVSC II. vendégeként, a Tiszafüred viszont vendégként győzte le, a Sényő pedig idegenben viccelte meg látógatóinkat.

Mi nagyon jó szériában vagyunk, három győzelemmel érkezünk a rangadóba, de seikerinekt beárnyékolja az, hogy sajnos sérülések sújtják csapatunkat, Ruzsa Zoltán, Pusztai András, Murvai Dávid, Szabó Milán mellé Malkócs Marcell is felkerült a sérülteket és betegeket tartalmazó listára.

Bízzunk abban, hogy hazai pályán szép számú közönség előtt sikerül tovább nyújtani győzelmi sorozatunkat!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =