Körösladányi MSK

A remek idényt futó Kisvárda II. érkezik

Az NB III. Keleti Csoportjának 35. fordulójában hazai pályán fogadjuk a remekül szereplő, Kisvárda második csapatát vasárnap 17 órától.

Ellenfelünk jelenleg a tabella 7. helyén áll, 52 ponttal, ez mindössze csak 5 egységgel kevesebb, mint amit a csapatunk begyűjtött eddig.

Csapatunk a Tiszaújvárosban elszenvedett vereség miatt lecsúszott a dobogóról, jelenleg a 4. helyen állunk kevesebb győzelmünk és rosszabb gólkülönbségünk okán a DEAC együttesével szemben.

Vendégeink nagyon jó sorozatban vannak tavasszal, február 26-án szenvedtek utoljára vereséget, akkor a Putnoknak sikerült 1:0 arányban győznie.

A játékoskeretük a taralékcsapatokra jellemzően igen bő és sok esetben lejátszókkal is kiegészül. Jelenleg stabil a kapus poszton a télen igazolt spanyol Esteban Reyes Ramon, a védőként bevethető szintén spanyol Getafétól a télen igazolt Stefan Raul Martin, a néhány éve NB II-es gólkirály Nagy Krisztián helye, de rajtuk kívül olyan rutinos, magasabb osztályt megjárt labdarúgók vannak a keretben, mint Rubus Tamás (Békéscsaba, Újpest, Nyíregyháza), Szőr Levente (Kisvárda I.). Nagyon jól sáfárkodnak a határ túloldaláról érkező labdarugókkal is, hiszen a jelenlegi keretben 21 (!) ukrán származású játékos található, akikből 7-8 szerepel rendszeresen a csapatban. Ez alapján egy nagyon nehéz 90 perc vár csapatunkra, hiszen egy remek körülmények között készülő, szakmailag jól felkészített, fizikailag rendben lévő csapat érkezik hozzánk.

Nálunk a létszám gondok továbbra is fennállnak, több játékosunk sérült, így biztosan nem lép pályára Malkócs Marcell, Kisari Tibor. Néhányan kisebb sérüléssel, és betegséggel küzdenek, néhányan pedig sérülés után térnek vissza, így a szakmai stáb merítési lehetősége kicsi.

Ennek ellenére bízzunk a csapatban, ha a támadó harmadban eredményesebbek leszünk, mint az utolsó mérkőzésünkön Tiszaújvárosban, akkor megszerezhetjük ezt a nagyon fontos három pontot!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × öt =