Körösladányi MSK

További távozók

Az érkező játékosokkal szemben a több játéklehetőség reményében elhagyja egyesületünket további 3 játékos.

A kapus Szabó Marcell a Gerjen csapatától érkezett tavaly nyáron, sajnos csak 4 mérkőzés jutott neki a bajnokságban, a Magyar Kupában pedig további 1. Személyében kiváló embert ismertünk meg, akinek személyisége hiányozni fog az öltözőből.

Palik György szintén tavaly nyáron érkezett a Gyulai Termál csapatától, belső és szélső védő posztokon játszott összesen 19 mérkőzésen csapatunkban. Fiatalaként jelentős szerepe volt az U19-es csapatunk újabb Békés Megyei Ifjúsági Kupa győzelmében, itt 3 alkalommal lépett pályára, míg az U-19-es bajnokságban 2 alkalommal volt a kezdő csapat tagja, sőt a Gyomaendrőd elleni bajnokin gólt is szerzett. A NB III-ban 2 alkalommal kezdőként, míg 11 alkalommal csereként jutott szóhoz. A Magyar Kupában is a kezdőcsapat tagja volt. Személyében egy futball iránt elkötelezett, alázatos játékost ismertünk meg.

Cservenák Csaba a harmadik távozó aki szélsőként szerepelt csapatunkban a Békéscsabai Előre csapatától érkezett szintén tavaly nyáron. Csapatunkban az NB III-ban is sokat szerepelt hiszen 14 alkalommal kezdőként, 12 esetben pedig csereként kapott bizalmat, ezeken a mérkőzéseken 1 gólt szerzett a Jászberény ellen. Elévülhetetlen érdemei vannak neki is a Békés Megyei Ifjúsági Kupa győzelemben, hiszen 3 alkalommal lépett pályára ezeken a mérkőzéseken és 2 gólt szerzett, a legfontosabbat pedig a Gyomaendrőd elleni döntőben.

Egy harcos, elszánt játékos távozik csapatunktól személyében.

Mind a három távozó játékosunknak jó egészséget és sok sikert kívánunk az élet minden területén!

Szabó Marcell
Palik György
Cservenák Csaba

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 7 =