Körösladányi MSK

A Szolnok érkezik az első fordulóban

Megkezdődik csapatunk számára is az NB III-as bajnokság, vasárnap 17 óra 30 perctől hazai pályán fogadjuk a Szolnoki MÁV FC csapatát.

Ellenfelünkről sokat nem lehetet hallani a felkészülés során sem a honlapjuk, sem a közösségi oldaluk nem aktív.

Egy előnyünk van, felkészülési mérkőzésen megmérkőztünk velük, akkor hazai pályán 2:1 arányú győzelmet arattunk, ezzel az eredménnyel talán most is kiegyeznénk.

Ellenfelünk keretében voltak változások, távozott Rokszin Ádám, Gohér Gergő, Lakatos István, Kanálos Péter, Kalmár Ferenc (Karcag), Kis Balázs (Karcag), Tömösvári Bálint (Veszprém), viszont voltak érkezők is Busa Bence (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Dobler Szabolcs (Eger).

Busa Bence egyértelműen a gólokért fog felelni, hiszen az előző idényben 25 gólt szerzett a Csongrád megyei I. osztályban, míg Dobler Szabolcsot az előző idényben az Eger színeiben láthattuk, játszott ellenünk a 2:1 arányban megnyert mérkőzésen.

A vezetőedzőjük Horváth Csaba a szoljon.hu-nak nyilatkozva, jelezte, hogy a támadó futball híve csapatát pedig a 4-3-3-as rendszervben fogja játszatni, illetve a céljuk, hogy mindig több gólt szerezzenek, mint aktuális ellenfelük. A felkészülési mérkőzésen egy masszív játszó csapatot ismertünk meg, akik sokat futnak, keményen védekeznek, keresik a párharcokat.

Csapatunk is kezdi megtalálni a játékát, beépítve az új igazolásainkat, az abszolút bajnokesélyes Békéscsaba elleni döntetlen, és a Tiszaföldvár elleni hazai győzelem esetében már megfelelő volt a játék intenzitása, a játék valamennyi elemében léptünk előre.

Sajnos vannak sérültjeink, így nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére a csapatkapitány Ruzsa Zoltán, Farkas János, Jánovszki László, Selmeczi-Tóth András míg Zelenyánszki László betegséggel küzdött a héten, de remélhető, hogy felépül hétvégére.

A jó rajt fontos lenne, mert azonnal egy szerdai forduló következik a Vasas II. csapata ellen idegenben, és egy győzelem elegendő lendületet adhatna erre a mérkőzésre is!

A mérkőzés játékvezetője Fehérvási Patrik, segítői Juhász László és Kovács Zoltán lesznek.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − tizennégy =