Körösladányi MSK

Kezdődik a tavaszi idény…

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjában a 16. fordulóval elkezdődik a tavaszi szezon, mivel két forduló már most ősszel megrendezésre kerül, így újra találkozunk vasárnap 13 órai kezdettel a Szolnoki MÁV FC-vel a Tiszaligeti Stadionban.

Az őszi szezon zárásaként a hazaiak a Füzesgyarmatot fektették két vállra, mivel 4:1 arányú győzelmet arattak felettük, Iván Milán mesterhármasával és Busa Bence góljával. Egyébként is jó formában vannak, hiszen előtte a Szeged GA II. csapatát idegenben is legyőzték, azaz két győzelemmel készültek fel erre a mérkőzésre.

A keretben nincs változás négy érkező volt a nyári átigazolási szezon termése, Busa Bence Zoltán (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Demeter Viktor László (43. sz. Építők SK), Bakti Bálint (BEH-Szent István), dr. Kardos Norbert (Martfű). Ami érdekesség a kerettel kapcsolatban, hogy már három forduló óta a 41 éves Ulviczki Attila védi a kapujukat, mivel az első számú hálóőr Csáky Kálmán megsérült. Úgy tűnik jó az öreg a háznál, vele a kapuban még veretlen a csapat.

A csapat gólfelelőse jelen pillanatban Iván Milán, aki eddig 9 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.  A másik gólfelelős a nyáron érkező Busa Bence, aki 5 gólt szerzett eddig.

A keretben sok magasabb osztályt megjárt játékos található elég, ha a frissen igazolt Dr. Kardos Norbertet említjük, aki több NB I-es és NB II-es csapatnál is megfordult, de Lengyel Béla neve is ismerős lehet az NB II-ből.

A Szolnoki MÁV FC jelenleg a tabella 9. helyén áll, 5 győzelem és 5 döntetlen mellett 5 alkalommal szenvedtek vereséget 23 gólt szereztek és ugyanennyit kaptak, így 20 pont szerepel a nevük mellett.

Ez pontosan 12 ponttal kevesebb, mint amit mi szereztünk és így a 6 hely különbség van a két együttes között.

Foglalkozzunk a csapatunkkal is, az ESMTK-tól elszenvedett vereség óta, idegenből hoztunk haza pontot a listavezető Békéscsabától és viszonylag könnyű mérkőzésen győztük le a Szeged GA II. csapatát 4:0 arányban.

A tartósan sérült Csicsely Jánoson kívül mindenki egészséges, nincs eltiltottunk így azt lehet mondani, hogy teljes kerettel tudunk készülni erre a mérkőzésre.

Ez az a mérkőzés, amely biztosan izgalmas lesz, a kimenetele is három esélyes, hiszen már játszottunk velük, akkor hazai pályán jó, második féleidei teljesítménnyel tudtunk nyerni 3:1 arányban. Most azonban idegenben egy jó formában lévő csapat vár ránk, akik ellen nagyon megszenvedett a Békéscsaba vagy a Hódmezővásárhely is a győzelemért.

Azonban, ha a dobogón akarunk telelni nem lehet más a célunk mint a győzelem, ehhez megvan minden képességünk és adottságunk, a megszerzett 32 pontunkat sem adták ingyen, minden pontért megdolgoztunk, megharcoltunk, ezért a 3 pontért is megfogunk tenni mindent!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 13 =