Körösladányi MSK

Dabason hagytunk két pontot

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 26. fordulójában a tabella 9. helyén álló METON-FC Dabas vendégei voltunk.

A mérkőzés első perceit jól kezdtük, jól működött a letámadás, ennek eredményeként akár már a 2. percben vezethetünk, volna Zelenyánszki fejese centikkel kerülte el a kaput.

Aztán a 10. perc környékén a hazaiak is felébredtek, a félidő ezen része már kiegyenlített küzdelmet hozott, igazán nagy helyzet nélkül.

Talán a 44. percben egy elmaradt büntetőn kívül, amit egy kezezésért reklamált a kispadunk, igazán említésre méltó lehetőség nem volt egyik oldalon sem.

A második félidőre újra jó felfogásban jöttünk ki, amihez lehet hozzájárultak a cserél is hiszen a félidőben hármas cserét hajtott végre Ekker Attila vezetőedző.

Beszorítottuk az ellenfelet, sorra alakítottuk ki a letőségeket, több alkalommal is a gólszerzés küszöbén álltunk. A gólra azonban a 65. percig kellett várni, ekkor Talpalló Norbert cselezett a 16-os környékén, lekészítette a labdát Cziroknak, aki remek lövéssel kilőtte a kapu jobb alsó sarkát. (0:1)

Továbbra is fölényben játszottunk a hazaiak a kontráikban bíztak. A 77. percben pedig egy ilyen előrevágott labdából, sok szerencsével meg is szerezték az egyenlítő gólt. A kilépő támadó lövését Kertész Dániel védte, a kipattanó labda azonban Kotroczó elé került aki gyakorlatilag az üres kapuba lőtte azt. (1:1)

Továbbra is támadásban voltunk, azonban a 87. percben emberelőnybe került a hazai csapat, mivel a védelembe visszarendelt Czirok Józsefet a félpálya környékén egy lerántás miatt második sárga lappal a játékvezető kiállította.

A meccslabdát mégis mi hagytuk ki a 90. percben Rajsli lépett ki egy jó indítással, a hazai védő nem tudta szerelni, azonban a kapujából kifutó hazai kapusban elakadt a lövése, óriási helyzet volt.

FC Dabas–Körösladány MSK 1–1 (0–0)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Dabas, 150 néző. Vezette: Gáspár András (Keszthelyi Tamás, Hegedűs-Baráth Noémi).

Dabas: Balogh J. – Molnár B., Jancsó, Forrai (Kovács K., 88.), Kiss Á. – Kócsa (Kotroczó, 67.), Domokos Bá., Földeák, Dudás – Lettner (Józsa, 62.), Csóri (Knolmár, 67.). Vezetőedző: Tóth László.

Körösladány: Kertész – Malkócs (Rajsli, 70.), Raducu (Papp Zs., 81.), Wéber, Krajcsó – Ruzsa (Talpalló N., 46.), Zelenyánszki – Czirok, Szilágyi (Szántó, 46.), Geiger – Farkas J. (Kovács Zs., 46.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Kotroczó (77.), ill. Czirok (65.).

Jó: Balogh J., Dudás, Jónás, ill. senki

Ekker Attila: – Gyenge első félidőt produkáltunk, a szünet utáni játékunkkal viszont már győzelmet érdemeltünk volna. Sajnos úgy néz ki, hogy az a pici plusz hiányzik, ami ősszel megvolt, és szükséges az ilyen mérkőzések megnyeréséhez.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × öt =