Körösladányi MSK

A forduló rangadóján az ESMTK vár ránk

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 28. fordulójában a tabella 2. helyén álló álló fővárosi Erzsébeti Spartacus Munkás Testedző Kör Labdarúgó Egyesület vendégei leszünk.

A mérkőzésre vasárnap 17 órától kerül sor az ESMTK Stadionban.

Ellenfelünk az eddigi 27 forduló alatt 18 győzelem, 5 döntetlen és 4 vereség birtokában, 59 bajnoki ponttal a már említett 2. helyet foglalja el a táblázaton.

Az őszi záráskor még mi is reménykedhettünk abban. hogy a 2. helyért megtudjuk szorítani őket és akár egy jó tavasszal ez a helyezés is elérhető számunkra. A tavaszi eredmények alapján mára ez az álom elillant, most már a 3. hely is csak szerencsével érhető el számunkra, de amig van rá remény nem adjuk fel és a hétvégén mutatott teljesítményünk alapján erre még van esélyünk.

Ellenfelünk 2. helyi is veszélybe került mostanra, hiszen a 3. helyen álló Hódmezővásárhely már csak 3 pontra, 1 győzelemre van a hazaiaktól, de ne felejtsük el az utolsó fordulóban még találkoznak!

Előnyük ilyen formán 7 pont velünk szemben és látható, hogy mind két csapatnak ez fontos találkozó lesz.

Az őszi mérkőzésen hazai pályán győztek ellenünk, ha valaki még emlékszik a mérkőzésre a 42. percben emberhátrányba kerültünk, csapatunk motorját Zelenyánszki Lászlót állította ki második sárga lappal a játékvezető. Ezt követően aztán büntetőből Wéber megszerezte a vezetést, Kertész hárított egy büntetőt. Azonban aztán 2 perc alatt két a mi szempontunkból szerencsétlen gólt szereztek a vendégek és megfordították a mérkőzést.

A két csapat közös múltját vizsgálva a hazaiak javára billen a mérleg, hiszen 3 mérkőzésből 1 győzelmet arattak és 2 alkalommal döntetlen született, most jó lenne egyenlíteni ebben is.

A hazai csapat kisebb gödörbe került az utolsó három fordulóban, hiszen kikaptak Szolnokon (3:0), döntetlent játszottak hazai pályán Békéscsabával (0:0), majd meglepetésre kikaptak 2:1 arányban a Szeged GA II. csapatától, úgy hogy már a 6. percben Tagai a kiállítás sorsára jutott, de mérkőzést már emberelőnyben fejezhették be, de nem sikerült egyenlíteniük.

Mi sem vagyunk nagyon jó formában, de a két döntetlen után sikerült egy jó második félidőt összehozni és ennek győzelem lett a jutalma a BKV Előre ellen, így ez biztató a forduló rangadója előtt.

Színes lapok miatt a hazaikanál Tagai András biztosan kihagyja a mérkőzést, sárga lapok miatt nem lesz hiányzó egyik oldalon sem, sajnos sérülés miatt több játékosunk pályára lépése sem biztos, a mérkőzés keret valóban a mérkőzés előtt fog véglegessé válni.

A már bajnok Békéscsaba 1912 Előre 72 bajnoki pont birtokában vezeti a táblázatot, 13 ponttal lemaradva az ESMTK áll a második helyen, a Hódmezővásárhely áll a 3. helyen 56. ponttal, a sereghajtó pozíciókban a Kecskeméti TE II. (13.), Szeged GA II. (14.), Füzesgyarmat (15.) és a már kiesett Ceglédi VSE (16.) áll.

Arra biztatjuk közönségünket, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el csapatunkat a mérkőzésre és szurkoljanak!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 − 4 =