Körösladányi MSK

Gyulán lesz az utolsó mérkőzés

Az NB III. Dél-Keleti Csoport záró 30. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapata vár ránk, a Gyulán rendezendő mérkőzésen, vasárnap 17 órától.

Ellenfelünk a tabella 14. helyén áll, az előző fordulóban Szolnokon elvesztett mérkőzés miatt már matematikailag is kiestek a csoportból. Az eddigi 29 forduló alatt 6 győzelem, 7 döntetlen és 16 vereség szerepel a nevük mellett 37 szerzett és 45 kapott gól mellett, 25 pontot szerezetek. A két csapatot 10 helyezés és 27 pont választja el, de senki ne könyveljen el egy könnyű győzelmet előre. A tavaszi szezonban olyan bravúros eredményeket értek el, mint az ESMTK 2:1 arányú vagy a Dabas 3:0 arányú legyőzése, vagy Békéscsabán is egy minimális egy gólos vereség.

A keretüket az Akadémián nevelt fiatalok alkotják jórészt, kiegészülve egy-két rutinos idősebb labdarúgóval és természetesen, mivel tartalék csapatról beszélünk, egy-két visszajátszóval.

A házi gólkirályuk Patai Zoltán jelenleg 12 góllal, a támadó ebben a szezonban megfordult a Mosonmagyaróvár csapatában is az NB II-ben. De Doncsecz Levente is figyelmet érdemel, hiszen jelentős NB II-es rutinnal rendelkezik és már 7 gólnál jár a szezonban.

Ősszel hazai pályán Talpalló Norbert Lajos 3 góljával és Zelenyánszki László találatával, simának mondható 4 gólos győzelmet aratunk, de akkor ellenfelünk nagyon rossz sorozatban volt, míg most nagyon szoros mérkőzéseket játszik az élcsapatokkal is.

A hazai csapat, mint feljebb leírtuk egy idegenbeli vereséggel a tarsolyában érkezik a mérkőzésre, mi pedig hazai pályán kaptunk kiadós pofont a bajnoktól, azaz egyik csapat sincs jó passzban.

A vasárnapi mérkőzésen reméljük, hogy tudjuk érvényesíteni a papírformát és megszerezzük a 4. hely megtartásához szükséges legalább 1 pontot, de nyilván a győzelemért járó 3 pont lenne a gyógyír a múlt heti zakó után.

Színes lapok miatt Papp Zsolt biztosan kihagyja a mérkőzést, ellenfelünknél pedig Bakó László lesz biztos hiányzó. Sérülések miatt nálunk várhatóan lesz kimaradó, de ez csak a mérkőzés előtt dől el.

A Békéscsaba 1912 Előre 78 bajnoki pont birtokában vezeti a táblázatot, 15 ponttal lemaradva az ESMTK áll a második helyen, a Hódmezővásárhely 2 ponttal lemaradva a 3., míg mi a 4. helyen állunk 52 ponttal. , a sereghajtó pozíciókban a Pénzügyőr SE (13.), a már kiesett Szeged GA II. (14.), a Füzesgyarmat (15.), és Ceglédi VSE. (16.) áll.

Arra biztatjuk közönségünket, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el csapatunkat a mérkőzésre és szurkoljanak!

A mérkőzésre a belépés ingyenes!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + húsz =