Körösladányi MSK

A Tiszaújváros csapata érkezik hozzánk vasárnap

Az NB III. Keleti Csoportjának 15. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a hazai pályán fogadjuk a Tiszaújváros csapatát, a mérkőzés 13 órakor kezdődik.

Ellenfelünk rossz szériában van jelenleg a tabella 19. helyén áll, a megszerzett 11 pontjával. Az eddigi fordulókban összesen 3 győzelem, 2 döntetlen és  9 vereség áll a neve mellett, a gólkülönbsége -20, ez kétségtelenül nem mutat jól a vezetőedző  a korábban Diósgyőrben és Debrecenben az NB I-ben is edzősködő Vitelki Zoltán bizonyítványában.

De vannak intő jelek is, hiszen 2 győzelmét a Békéscsaba II és a Sényő ellen idegenben érte el és ezen a két mérkőzésen 8 gól szerzett, kifejezetten jók a pontrúgásaik.

A putnoki mérkőzés előtt sikerült élőben is a DVTK II. elenni idegenbeli mérkőzésüket megnézni, a pályán elért eredmény – a hazaiak nyertek 3:0 arányban – nem tükrözte a két csapat közötti különbséget, hiszen a mérkőzésen mutatott játék alapján a vendégek is megnyerhették volna mérkőzést.

A diósgyőri mérkőzés alapján egy Kifejezetten hajtós, fizikailag jó szinten lévő, jól összerakott csapatot tisztelhetünk ellenfelünkben, akik évek alatt, szisztematikusan építkezve alakították ki a jelenlegi keretet. Sok játékosuk a közeli nagyobb egyesületekben nevelkedett, így sokan szerepeltek a DVTK korosztályos együtteseiben, de találunk egri, debreceni nevelést is a keretben.

Legutolsó mérkőzésükön Jászberénytől kaptak ki hazai pályán 1:0 arányban, a vendégek a 25. percben megszerezték a vezetést és azt sikerült megőrizni a mérkőzés végéig, a mérkőzésen a rutinos Valkay Richárd begyűjtötte az 5. sárgalapját, így ő biztosan nem lép pályára ellenünk.

Aki jobban megszeretné ismerni ellenfelünket az a https://www.fctiszaujvaros.hu/ oldalon tud tájékozódni.

Csapatunk a hétvégén a Pénzügyőr SE vendégeként ért el 2:2-es döntetlent, a mérkőzés összképe alapján kicsit fáj ez a döntetlen, hiszen 2:0 arányban vezetünk, innen tudtak a hazaiak egyenlíteni.

A szakmai stáb sajnos nem számíthat a súlyos sérülést szenvedő Wéber László játékára, Illés Richárd betegséggel küszködött a múlt héten, de talán már bevethető lesz, kisebb sérüléssel küzd Pusztai András és Cservenák Csaba, a héten eldől, hogy tudják-e vállalni a játékot, Kisari Tibor állapota nem javul, továbbra is kezelésre jár, Urbán Sándor orvosi vizsgálatok alapján súlyos sérülést szenvedett, így ebben az idényben már nem lép pályára.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 12 =