Körösladányi MSK

Felkészülés: öt-egy a Vésztő ellen

Szombat délután folytatódott a felkészülési mérkőzések sora, csapatunk a Megye I. osztályú Vésztőt látta vendégül. A mérkőzésen egy tizenegyessel szereztük meg a vezetést, majd a végére sima, öt-egy arányú győzelmet arattunk. A találkozón Bakos J. mesterhármasa mellett Kéki Cs. és László A. voltak eredményesek.

 

A mérkőzés első valamire való helyzete a vésztőiek előtt adódott, Molnár T. a 7. percben remek lövést adott le a kígyótérről, Borbélynak a léc alól kellett kiszednie a labdát. A 18. minutumban aztán egy beadás után kezezés miatt büntetőt kaptunk, amit Bakos J. higgadtan értékesített. (1-0) Két perc múlva jött az újabb találat, Pályi beadását Kéki a hosszún éles szögből lőtte a rövidbe. (2-0) A 26. minutumban ismét egy beadás keltett zavart a vésztői védelemben, ám ekkor Papp Zs. alapvonalról visszafejelt labdáját Kéki nem tudta a kapuba juttatni, azonban kicsivel később Bakos már eredményes volt, miután remek labdát kapott és a rövidbe helyezett. (3-0)

A 35. percben jött a szépítés, Csikós L. keresztbe vitte a lasztit a kapunk előtt, majd kilőtte a hosszú alsót. (3-1) Ezután a másik oldalon Papp Zs. ugyanúgy befelé húzta a pöttyöst a tizenhatosnál, ám az ő lövését a kapus hárította. A szünetben cserélt csapatunk, és beállt Novák R., Kormány L., Fülöp K. és László A. is. A fordulást követően Bakos szögletből fejelve helyezte a labdát a kapufára, Rotár P. távoli lövésénél pedig Borbély volt résen és a felső lécre tolta a löketet.

A 61. minutumban Papp Zs. indította nagyon jó ütemben Bakost, aki így egy az egyben vihette kapusra a labdát, egy csel után pedig a hálóba gurította azt. (4-1) Kicsivel később Molnár távoli beadásába Csikós L. ért bele éppen csak, de így lett veszélyes a lehetőség, Borbélynak résen kellett lennie. A 78. percben még egy tizenegyest is kihagytunk, ami így utólag belefért, zárásként pedig Papp M. remek lövése után, ami kicsivel kapu fölé ment, László A. állította be a végeredményt, aki egy elé pattanó labdát fejjel tolt meg, majd a kapus mellett a kapuba lőtt. (5-1)

Körösladány MSK – Vésztői SE 6 – 1 (3 – 1)
Gólszerzők:
Bakos J. a 18. (11-esből), a 32., a 61., Kéki Cs. a 20., László A. a 87. ill. Csikós L. a 35. percben.

Körösladány MSK: Borbély Z. (Kiss S. a 65’) – Pályi I. (Vincze Gy. a 70’), Farkasinszki L., Nagy S. (Novák R. a 46’), Vincze Gy. (Fülöp K. a 46’) – Papp Zs., Papp M. (László A. a 46’), Kádár L., Kéki Cs. – Bakos J. (Papp M. a 65’), Laksteter J. (Kormány L. a 46’)

A felkészülés kedden folytatódik a Hajdúszoboszló ellen hazai pályán.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − tizenegy =