Körösladányi MSK

Hajdúszoboszló ellen folytatódik a felkészülés

Méghozzá hazai pályán játszik újra csapatunk, a Hajdú-Bihar megyei I. osztály egyik kiemelkedő csapatával, a Hajdúszoboszlóval. Az együttessel már korábban is meccseltünk volna, ám akkor az időjárás közbe szólt. Soros ellenfelünkkel kedd délután 18 órától mérkőzünk meg, igazi erőpróba lesz ez számunkra.

 

A Hajdú-Bihar megyei I. osztályban szereplő Hajdúszoboszló lesz a következő ellenfelünk, akik a legutóbbi három edzőmérkőzésükből kettőt megnyertek. Eddigi eredményeik: 8-2 arányú győzelem a Nagyrábé (Megye II.) ellen, 2-1-s siker a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnok, Tiszafüred (Megye I.) ellen, valamint vereség (3-1) a romániai Érmihályfalva ellen. Csapatunk legutóbbi három találkozóját győzelemmel abszolválta, bízunk a hasonlóan jó folytatásban.

A szomszédos Megye I-es bajnokságban ötödik helyen végeztek a fürdővárosiak, csupán egy ponttal maradtak le a dobogóról. A csapat igen acélos, ezt mutatja az is, hogy a Tiszafüred ellen is sikerült nyerniük, és már télen is jó meccset játszottunk ellenük. Számunkra ez igazi erőfelmérő lehet, már csak azért is, mert a véglegessé vált keretünkből majdnem mindenki ott lesz a pályán kedden. Egyelőre csak Kádár L. az, akit biztosan hiányzóként könyvelhetünk el.

A keddi edzőmérkőzés után szerdán délután a Megye III-as bajnokságban komoly célokat kitűző Mezőmegyer ellen lépünk pályára.

2016. augusztus 2., 18:00

Körösladány MSK – Hajdúszoboszlói SE

Eddigi eredményeink:

Körösladány – Gyomaendrőd 9 – 2

Gyulai Termál – Körösladány 5 – 2

Körösladány „p” – Körösladány „k” 3 – 8

Karcag – Körösladány 4 – 6

Köröstarcsa – Körösladány 1 – 6

Körösladány – Vésztő 5 – 1

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =