Körösladányi MSK

Közel egy tucat gólt lőttünk Bucsának

A szombat délelőtti mérkőzésen szinte teljes kerettel tudtunk kiállni, végül pedig majdnem egy tucat gólt lőttünk ellenfelünknek. Ez volt az első olyan sikeres edzőmeccsünk, ahol nem kaptunk gólt. Ebből a magabiztos győzelemből kell építkeznünk, egy hét múlva már az országos Magyar Kupa sorozatban játszunk majd.

 

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, Bakos góljával szereztünk vezetést, miután két védő között megtolta a labdát, majd kilőtte a hosszú alsót. (1-0) Ezután szép támadás végén Laksteternek tálalt Bakos, előbbi a kapus alatt gurított a hálóba, majd Kéki ment el a jobb oldalon, a centerezésből pedig Papp Zs. volt eredményes. (3-0) A negyedik gólunknál Kormány szerzett labdát, majd a támadás végén Laksteter a kapus felett emelt a kapuba. (4-0) A félidő hajrájában Kéki beadásából Laksteter volt újra eredményes, ezzel pedig be is állt az öt-nullás félidei eredmény.

A második félidő elején Bakos kihagyott egy büntetőt, majd szinte egyből jött László A. ziccere, amit a fiatal játékos gólra váltott. (6-0) A folytatásban is László A. percei következtek, hiszen előbb Juhász beadásából szerzett gólt, majd Bakos megpattanó lövése után került ziccerbe és vette be újra a bucsai kaput. (8-0) A mérkőzés utolsó tíz percében aztán Borbély hosszú kirúgásából László A. és Bakos került helyzetbe, előbbi ért el újabb gólt, majd Bakos újabb megpattanó lövése már a kapuban landolt. (10-0) A mérkőzés zárásaként Bakos ugratta még ki Kékit, aki védőjét lefutva a kapussal szemben sem hibázott. (11-0)

Körösladány MSK – Bucsai SE 11 – 0 (5 – 0)
Gólszerzők:
László A. (4), Laksteter J. (3), Bakos J. (2), Kéki Cs., Papp Zs.

Körösladány MSK: Kasik V. — Pályi I., Nagy S., Farkasinszki L., Kukla Zs. — Kéki Cs., Papp M., Kormány L., Papp Zs. — Bakos J., Laksteter J.

Játszott még: Borbély Z., László A., Kádár L., Kajó A., Komódi B., Fülöp K., Vincze Gy., Juhász D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × négy =