Körösladányi MSK

Bucsával zárjuk a felkészülési meccsek sorát

Szombaton délelőtt Bucsával zárjuk a felkészülési mérkőzések sorát, hiszen egy hét múlva szombaton már az országos kupakiírásban versenyez csapatunk, az ellenfelünk pedig egyelőre még kérdőjeles. A bucsaiaknál voltak távozók és érkezők is a nyáron, évek óta stabil középcsapatként szerepelnek a Megye II-ben, biztos jó mérkőzést játszunk velük.

 

Szombat délelőtt tehát érkezik a Megye II-es bucsai csapat, akiknél azért volt változás a nyáron. Távozott tőlük Mata Lajos, Tóth Károly, Csurka Zsolt, Hegyesi Máté, ellenben érkezett Vésztőről Vámos II. Attila, Füzesgyarmatról Elek Tamás és újrakezdte Laurencsik György és Somogyi Dávid. Az együttesben tehát voltak változások, de nem gyengültek, a támadó szekciójuk egyenesen erősödött.

Csapatunk július eleje óta készül az új szezonra, több edzőmeccs is szerepelt a programban, melyeket egy kivétellel meg is nyertünk. Az utolsó Mezőmegyer elleni találkozó nem hozta a várt színvonalat, vélhetően a szombati találkozó annál a meccsnél jobb lesz. A hiányzók névsora ismételten kérdéses, csak bízni tudunk benne, hogy a legtöbben Somogyi mester rendelkezésére állnak majd.

2016. augusztus 6., 10:00

Körösladány MSK – Bucsai SE

Eddigi eredményeink:

Körösladány – Gyomaendrőd 9 – 2

Gyulai Termál – Körösladány 5 – 2

Körösladány „p” – Körösladány „k” 3 – 8

Karcag – Körösladány 4 – 6

Köröstarcsa – Körösladány 1 – 6

Körösladány – Vésztő 5 – 1

Körösladány – Hajdúszoboszló 3 – 2

Körösladány – Mezőmegyer 3 – 2

Hétvégén egyébként elég sok mérkőzés vár a ladányi szurkolókra, hiszen a Bucsa elleni edzőmeccs után, délután a Dévaványa csapata nálunk játssza le a kupameccsét, míg vasárnap ifjúsági együttesünk lép pályára, szintén délután.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − négy =