Körösladányi MSK

Rangadók: inkább a második vonalra szegeződik most a tekintet

A Megye I. osztályban is lesznek izgalmasnak ígérkező mérkőzések, de most inkább a második vonal tartogat pikáns párharcokat. A már tavasszal is jól szereplő Sarkad és Békésszentandrás ebben a fordulóban találkozik össze, míg a veretlen Újkígyós most tényleg nagy fába vágja a fejszéjét. Jaminában pedig ki-ki meccs lehet a Szeghalom ellen.

 

Megye I.

Jamina – Szeghalom
Jv.:
Gyuga Zsolt
szombat, 16:30

Izgalmas találkozó lehet ismét Békéscsabán, hiszen a Jamina két szoros összecsapáson van túl, és eddig három pontot gyűjtöttek. A Szeghalom egy rangadó megnyerése után egyből szabadnappal folytatta a bajnokságot, viszont most hétközben is a pályán voltak a kupaszereplés miatt. A Jamina hazai környezetben megnehezítheti a Sárréti csapat dolgát, ismét szoros összecsapást láthatnak majd az erre a mérkőzésre kilátogató nézők.

– Mindkét csapat folytatja a tavaszi stabil szereplést, két forduló után 3-3 ponttal áll a két gárda a tabellán, igaz a Szeghalom ezt egy meccsből érte el. Hazai pályán szerintem a Jamina bárkire veszélyes lesz idén, ezt az első fordulóban is bizonyították, igaz a múlt heti mezőkovácsházi vereségük kissé meglepett. A Szeghalom talán jobban rá tudott pihenni erre a meccsre a szabadnapja miatt, de így is jó mérkőzésre és nagy küzdelemre számítok. Mindkét félnél vannak olyan játékosok, akik képesek mérkőzéseket eldönteni, ennek ellenére én ikszre tenném ezt a mérkőzést a papíromon, ha lehetne – vélekedett a találkozóról Bessenyei László, a Vésztő játékosa.

Megye II.

Sarkad – Békésszentandrás
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 16:30

Tavasszal is nagyon jól szerepelt ez a két csapat a bajnokságban, és ez egyelőre ősszel sincs másképp. A tabellán egyelőre nagy a különbség a két fél között, de ennek oka, hogy a mostani vendégek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak eddig. A sarkadiak kiegyensúlyozottan teljesítenek, a gólokkal sem állnak hadilábon, ez utóbbi viszont nem mondható el ősszel a Békésszentandrásról. Nehéz mérkőzés vár az ezüstérmesre, a Sarkad vendéglátóként esélyes lehet.

– A Sarkad már az előző idényben is megmutatta, hogy erős csapat. A fiatalok és a rutinos játékosok aránya ideális, és a nyáron sem gyengültek. A békésszentandrasi gárdát is ebbe a kategóriába sorolnám, megyei szinten (el)ismert játékosokkal. A pillanatnyi forma és a szerencse befolyásolhatja a meccs kimenetelét, de előzetesen 1-1-et tippelnek – mondta Csanálosi Ádám, a Békéscsabai MÁV játékosa.

Így szavaztak Önök:

Ön szerint milyen eredménnyel zárul a Sarkad - Békésszentandrás rangadó?

  • döntetlennel (47%, 8 szavazat)
  • békésszentandrási győzelemmel (35%, 6 szavazat)
  • sarkadi sikerrel (18%, 3 szavazat)

Összes szavazat: 17

Loading ... Loading ...

Megye II.

Sarkadkeresztúr – Újkígyós
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 16:30

Talán kissé meglepő, de az Újkígyós veretlenül vezeti a Megye II-es bajnokságot, pedig játszott már komolynak tűnő ellenféllel is. Tény, hogy sokan a középmezőnybe várják a vendégeket majd idővel, de egyelőre ott vannak az élen, a Sarkadkeresztúrnak is így kell készülnie. A vendéglátóknak sikerült átmenteniük a tavaszi formájukat őszre is, ez mindenképpen kelleni fog az Újkígyós ellen is, hiszen úgy tűnik, hogy ősszel az Újkígyós lesz az egyik meglepetéscsapat.

– Mindenki számára meglepetés az Újkígyós eddigi szereplése, de ne felejtsük el, hogy még csak most kezdődött a bajnokság. A Sarkadkeresztúr hazai pályán masszív csapat, akiket a bajnokság végére a tabella első felébe várok, így szerintem magabiztos hazai siker fog születni. Tippem: 3-0 – elemezte a mérkőzést Csanálosi Ádám, a Békéscsabai MÁV játékosa.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + 2 =