Körösladányi MSK

Bakos mesternégyese mindent eldöntött Vésztőn

Nehéz mérkőzésnek indult a vésztői találkozó, ráadásul a meccs elején elég kevés helyzet is volt, aztán egy hazai kiállítás és a számunkra megítélt büntető nagy előnyhöz juttatott minket. A második félidőben tíz emberrel is veszélyes volt a Vésztő, de a második találatunk mindent eldöntött, Bakos mesternégyest szerzett.

 

Nem sok helyzettel kezdődött a vésztői rangadónk, hiszen az első bő fél órában távoli lövéseket láthattak a szurkolók, valamint egy-két próbálkozást, ami kapu mellé szállt. A kapusoknak alig volt dolga, csupán néhány gyenge lövést kellett hárítaniuk. A 36. percben aztán jött a mérkőzés fordulópontja, ami a mi malmunkra hajtotta a vizet. Papp M. szögletét a hosszún Bakos lőtte kapura, Lázár T. pedig kézzel mentette meg góltól csapatát. Ezért büntetőt kaptunk, a vétkes játékos pedig piros lapot. A pontrúgást Bakos J. végezte el, higgadtan a bal alsóba helyezett, Kun az irányt érezte, de védeni nem tudott. (0-1) A gól után szinte egyből majdnem jött a hidegzuhany is, hiszen Petri két védővel a nyakán lépett ki, viszont a tizenhat méterről leadott lövésénél Borbély bravúrral védett, ezzel pedig az első játékrész le is zárult.

A második félidő elejét próbálta megnyomni a Vésztő, ez sikerült is ellenfelünknek, hiszen voltak próbálkozásaik, de igazi veszélyt nem tudtak kialakítani, míg csapatunk két kontrát is elpuskázott. A 60. percben aztán Bakos második gólja mindent eldöntött, Papp Zs. elé került a labda, amit Bakosnak passzolt, ő pedig két védőt becsapva, közelről helyezett a hálóba. (0-2) A találat után a másik oldalon Petri elől Borbélynak kellett bravúrral mentenie, majd Papp Zs. lövésénél Kun kapus volt résen. A 71. minutumban Kéki próbálkozását tolta szögletre a kapus, amiből aztán jött az újabb gólunk.

A sarokrúgás jól szállt be, de veszély nem lett belőle, viszont Rábai R. a becsúszó Vicziánba rúgta a labdát, ami így Bakos elé került, ő pedig közelről mattolta a kapust. (0-3) A gól után Rábai R. is piros lapot kapott reklamálásért. A 74. percben ismét mattoltuk a hazai hálóőrt, Juhász beadása egy menteni igyekvő vésztői lábról Bakos elé került, aki közelről ismételten nem hibázott. (0-4) A mérkőzés ekkor már végleg eldőlt, még Bakos előtt azonban adódott két lehetőség, ami kihasználatlanul maradt, a 89. percben pedig László A. is piros lapot kapott, támadónk egy ítéletnél fejezte ki nemtetszését.

Összegzés

Nehezen indult a találkozó, de Bakos első gólja sokat jelentett, emberelőnyben pedig könnyebben focizhattunk, igaz a Vésztő tíz emberrel is mindent megtett az egyenlítésért. Egy hét múlva a Tótkomlóst látjuk vendégül, bizakodhatunk a jó folytatásban.

Vésztői SE – Körösladány MSK 0 – 4 (0 – 1)
Gólszerző:
Bakos J. a 36. (11-esből), a 60., a 72. és a 74. percben.
Sárga lap: Tóth K. a 38., Rotár P. a 49., Kun T. az 55., Bessenyei L. a 82. ill. Vincze Gy. az 59. percben.
Kiállítva: Lázár T. a 35., Rábai R. a 73. ill. László A. a 89. percben.

200 néző

Vésztői SE: Kun T. — Lázár T., Rábai R., Bessenyei L., Szabó S. (Pálinkás R. a 62’), Pap Zs. (Papp D. a 79’), Petri Cs., Rotár P. (Balázs Z. a 76’), Tóth K., Zsilinszki M., Molnár T. (Ihász E. a 73’)

Körösladány MSK: Borbély Z. — Juhász D., Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. (Kajó A. a 78’) — Kéki Cs., Vincze Gy. (Kádár L. a 62’), Farkasinszki J., Papp Zs. (Fülöp K. a 78’) — Papp M. (László A. a 70’), Bakos J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − hét =