Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. hétvégi mérkőzései

A következő fordulóban a Szabadkígyós és a Vésztő is otthon kozmetikázhatja eddigi eredményeit, míg a Kondoros Dévaványára utazik, a Szarvas pedig a Szeghalommal meccsel. A frissen élre álló békésiek Csanádapácán lépnek pályára szombaton, Okányban pedig a doboziak izzadnak majd meg.

 

Megye I.

Szabadkígyós – Tótkomlós
Jv.:
Sándor Gergő
szombat, 16:00

Érdekes mérkőzés lehet ez, hiszen a Szabadkígyósnál két eltiltott is lesz, míg a jócskán megfiatalított Tótkomlós eddig nagyon gyengén szerepelt. Ha a vendégek tudják hozni azt a formát, amit egy hete Körösladányban is, akkor talán okozhatnak meglepetést, de a Szabadkígyós a két eltiltott ellenére is nagyon jó játékerőt képvisel.

Vésztő – Jamina
Jv.:
Bán Imre
szombat, 16:00

Eddig sikertelenül vették a vésztőiek az akadályokat, ennek a meccsnek pedig úgy vágnak neki, hogy három játékosuk is eltiltását tölti, ami nagy érvágás számukra. A Jamina múlt héten a Dévaványát múlta felül, most pedig Vésztőn is lesz esélyük pontot szerezni, de a Sárrétiek mindent meg fognak tenni az első pontokért. Szoros találkozóra van kilátás.

Szeghalom – Szarvas
Jv.:
Telek András
szombat, 16:00

Nagyon izgalmas összecsapás lehet ebből a meccsből is, hiszen a szarvasiak eddig csak otthon remekeltek, a Szeghalom pedig ötven százalékos, de azt meg kell jegyezni, hogy a Kondorostól és a Füzesgyarmattól kaptak ki, ami ebben a szezonban bárkinek belefér. Nem lenne meglepő, ha a Körösladányban vendégeskedő szeghalmiak újra nyernének, de ehhez lesz egy-két szava a Szarvasnak is.

Dévaványa – Kondoros
Jv.:
Gyuga Zsolt
vasárnap, 16:00

A Kondoros remekel a bajnokságban, és nehéz elképzelni, hogy ebben a remek sorozatban éppen a Dévaványa fogja őket megállítani. A vendégek ugyan hét közben egy kupameccset játszottak, de ettől nem lesznek rosszabb formában, ők lesznek a favoritok.

Kiemelt mérkőzések, melyeket ITT elemeztünk

Rákóczi Vasas – Füzesgyarmat
Jv.:
Zahorán János
szombat, 16:00

Mezőkovácsháza – Mezőhegyes
Jv.:
Mihálik Pál
szombat, 16:00


Megye II.

Okány – Doboz
Jv.:
Sechna Gábor
szombat, 16:00

Remek sorozatban van a dobozi csapat, a szintén újonc csorvásiakat is legyőzték, összességében pedig nagyon jól rajtoltak a szezonban. Az okányiak gyengébben muzsikálnak, de nem szabad elfelejteni, hogy az Okány vendégeként a Lőkösháza is botlott…

Csorvás – Battonya
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 16:00

Nagyjából egyformán szerepel eddig a két csapat, múlt héten a hazaiak idegenben kaptak ki, ráadásul azon a meccsen két öngólt is szereztek, ami nagyban befolyásolta a meccs alakulását. A Csorvás ennek ellenére üde színfoltja a második vonalnak, és a Battonya ellen is lesz esélyük, ráadásul a hazai pálya mellettük szól.

Sarkadkeresztúr – Kunágota
Jv.:
Sándor Imre
szombat, 16:00

A Kunágota múlt héten megpezsdítette az állóvizet, és sikerült nyerniük az éllovas ellen. A Sarkadkeresztúr ezzel szemben hátrányból várja a meccset, mert Molnár M. mellett további két játékosuk sem játszhat hétvégén eltiltás miatt. A Kunágota ebből kamatoztathat, persze a vendéglátók sem fognak feltartott kezekkel pályára lépni.

Újkígyós – Gyomaendrőd
Jv.:
György Sándor
szombat, 16:00

Már nem listavezető a meglepően jól rajtoló Újkígyós, hiszen a Kunágota otthonában meglepetésre kikaptak. Hasonló meglepetés volt Gyomán is, ahol a Békésszentandrás vérzett el. Ezen a meccsen viszont kérdés, hogy a gyomaiak milyen kerettel érkeznek Újkígyósra, hiszen ha kompletten tudnak elutazni, akkor szoros, jó mérkőzés lehet ebből.

Csanádapáca – Békés
Jv.:
Farkas Csaba Zsolt
szombat, 16:00

Már az első helyen van a békési csapat, köszönhetően annak, hogy sorra nyerik a meccseket. A Csanádapáca egy kisebb fellángolás után hétvégén újra kikapott, most viszont hazai környezetben a Békést próbálhatják megviccelni, amire lehet azért esély, hiszen mint a bajnokság elején is láttuk, van fogás a békési csapaton.

Atletico Békéscsaba – Sarkad
Jv.:
Kocsondi Bálint
szombat, 16:00

Mindkét együttes rangadót nyert az előző fordulóban, ez pedig plusz lökést adhat a csapatoknak. Az eddigi eredmények alapján mégis talán a Sarkad felé billenhet majd a mérleg, a hazaiaknál ráadásul eltiltott is lesz.

Bucsa – Békéscsabai MÁV
Jv.:
Szelezsán György
vasárnap, 16:00

Az utolsó előtti és az utolsó csap össze egymással, ami azért is lesz nagyon fontos mérkőzés, mert a MÁV még nem tudott nyerni idén, és egy siker bármelyik félt megindíthatná felfelé a tabellán. Egyik gárdát sem ezekbe a pozíciókba vártuk a szezon előtt, hétvégén viszont lesz lehetősége javítani valakinek.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemeztünk

Békésszentandrás – Lőkösháza
Jv.:
Kovács Antal
szombat, 16:00

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 16 =