Körösladányi MSK

Kétszer vezettünk, kétszer egyenlített a Jamina

Egyetlen pont termett csapatunk számára Jaminában is, ahol hiába vezettünk kétszer is, mindkét alkalommal egalizálta az állást a hazai csapat. A mérkőzés érdekessége, hogy a végeredmény már a harmincadik percben kialakult, a második játékrészben egyik csapat sem tudta eldönteni a találkozót.

 

Nem telt el sok idő a mérkőzésből, hiszen már az ötödik percben megszereztük a vezetést. Az első valamire való helyzetünknél Komódit buktatták a hazaiak a tizenhatoson belül, amiért büntetőt kaptunk. A labda mögé Bakos J. állt, aki a kapu bal sarkába helyezte a játékszert. (0-1) A találat után enyhe jaminai mezőnyfölény alakult ki, Kasiknak egy szögletnél nagyot kellett védenie, majd a 19. percben jött az egyenlítő gól is. Egy szélről beívelt labdára érkezett mintaszerűen Göblyös, a támadó pedig a hálóba bólintotta a pöttyöst. (1-1)

Az egyenlítés után újra felpezsdült az élet a pályán, mindkét gárda próbált érdemi támadásokat vezetni, így sokat nem is kellett várni az újabb gólra, egészen pontosan hat percet. A 25. minutumban hátul szereztünk labdát, majd Papp Zs-ot indították meg a társak, őt pedig a védője lerántotta, amiért újabb tizenegyest kaptunk. A pontrúgást ismét Bakos végezte el, higgadtan újra a bal oldalra. (1-2) Sajnos túl sokáig nem örülhettünk a vezető gólnak, mert a 30. percben egy védőink által kifejelt labdát visszafejeltek a hazaiak, erre pedig Darányi és Kasik kapus érkezett, előbbi volt gyorsabb, így a támadó gólt tudott szerezni. (2-2) A félidő zárásaként Papp Zs. remek labdát kapott hátulról, ám rossz megoldást választva, ziccerben egyből tüzelt, így pedig kaput sem talált.

A második félidő már nem volt ennyire eseménydús, a fordulás utáni első perceket próbálta csapatunk megnyomni, de érdemi helyzetig sajnos nem jutottunk, ellenben vendég oldalon Kasiknak kétszer, háromszor bravúrt kellett bemutatnia. A mérkőzés végén még egy kontra támadást vezethettünk ugyan, de gólt ebből sem sikerünk elérnünk, így pedig a látottak alapján igazságosnak mondható döntetlen született. Egy hét múlva vasárnap, hazai pályán a Mezőkovácsházát fogadjuk.

Jaminai SE – Körösladány MSK 2 – 2 (2 – 2)
Gólszerzők:
Göblyös S. a 19., Darányi D. a 30. ill. Bakos J. az 5. és a 25. (mindkettőt 11-esből) percben.
Sárga lap: Ulrich N. a 13., Kerekes A. a 35., Mengyán L. a 90. ill. Viczián D. a 33. és Farkasinszki L. a 45. percben.

Jaminai SE: Balogh T. — Faragó L., Barna D., Mengyán L., Nyúl G. (Dankó D. a 69’), Kovács I., Ulrich N. (Bartyik B. a 69’), Darányi D., Danczik P., Göblyös S., Kerekes A.

Körösladány MSK: Kasik V. — Juhász D. (László A. a 78’), Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. — Papp Zs., Komódi B. (Szalazsán A. a 60’), Farkasinszki L. (Kádár L. a 60’), Vincze Gy. — Bakos J., Laksteter J. (Fülöp K. a 78’)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 5 =