Körösladányi MSK

Papp Zs. duplájával megállítottuk a kondorosi expresszt

Nyolc meccset nyert meg zsinórban a kondorosi gárda, ezzel pedig a forduló előtt hibátlanul vezették a tabellát. A 2016/17-es kiírásban egyszer már legyőztek minket kupameccsen, most is ők szerezték meg a vezetést, de Papp Zs. duplájával három pontot szereztünk. Csapatként nyertünk Kondoroson, mellyel a harmadik helyre kerültünk.

 

A találkozót mi kezdtük jobban Kondoroson, Bakos előtt adódott is hamar lehetőség, de azt a kapus biztos kézzel lehúzta, majd Nagy S. fejesénél is résen volt a hazai hálóőr. A percek teltével a Kondoros is dolgozott ki helyzeteket, egy nagy bedobás kisebb gondot okozott csapatunknak hátul, majd Lakatos E. lehetőségénél Borbélynak kellett nagyot védenie. Ezután a félidő hajrájába fordulva Kéki tizenhét méterről tüzelt kapu mellé, majd a 41. percben egy nagy bedobást követően Borbély védett, a labda pedig Mihalecz lábáról a kapuba csorgott. (1-0)

A második félidő elejét megnyomta a Kondoros, a csapat próbálta eldönteni a találkozót. Az első tizenöt percben ez helyzetekben is megmutatkozott, de jól hoztuk le ezt a nehéz időszakot. A kezdeti hazai elán után mi is helyzeteket dolgoztunk ki, Kéki nagy lehetőségét a kapus hárította, majd Laksteter a kapusba fejelte a labdát. A 60. percben aztán sikerült egyenlítenünk, jobb oldalon Bakos vezette a labdát, középre tekerte azt, a hosszún pedig Papp Zs. érkezett, és a bal alsóba helyezte a pöttyöst. (1-1)

A gól jót tett a meccsnek, hiszen így igen kiélezett maradt a hajrá. A folytatásban viszont inkább a mezőnyben folyt a játék, melyet néhány kondorosi szabadrúgás fűszerezett meg. A 78. minutumban aztán megfordítottuk a meccset, Laksteter remek labdáját Papp Zs. egy pattanás után vágta a bal felső sarokba (2-1) A második gólunk után a Kondoros mindent megtett az utolsó tíz percben az egyenlítés érdekében, de ez elmaradt, így csapatunk megérdemelt győzelmet szerzett.

Összegzés

Iramos mérkőzésen helytállt csapatunk a listavezető Kondoros ellen, és a kilencven perc játék után azt mondhatjuk, hogy együttesünk megérdemelten szerezte meg a három pontot, csapatként győztünk Kondoroson. Ezzel a sikerrel a forduló után a harmadik helyre léptünk előre.

Kondorosi TE – Körösladány MSK 1 – 2 (1 – 0)
Gólszerzők:
Mihalecz I. a 41. ill. Papp Zs. a 60. a 78. percben.
Sárga lap: Süli A. a 17., Borgulya T. a 88. ill. Juhász D. a 23. és Nagy S. az 50. percben.

Kondorosi TE: Magony G. — Süli A., Kis M., Vajgely Gy., Hanyecz H., Kajtár I. (Márk Á. a 80’), Borgulya T., Lakatos E. (Rafaj R. a 76’), Harangozó K., Takács M. (Mihalecz I. a 18’), Péli T. (Zsíros P. a 65’)

Körösladány MSK: Borbély Z. — Juhász D., Kukla Zs., Nagy S., Viczián D., Farkasinszki L., Papp M. (Molnár J. a 65’), Papp Zs. (Vincze Gy. a 90’), Kéki Cs., Bakos J. (Kormány L. a 75’), Laksteter J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × öt =