Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. hétvégi mérkőzései

Az első osztályban három mérkőzést pótolnak ezen a hétvégén, egyébként a Megye I. küzdelmei már befejeződtek. A második vonalban hivatalosan az utolsó forduló következik hétvégén, bár ez még nem minden csapatra lesz igaz. Mivel komoly párharc nem várható, így vélhetően lesznek meglepetések hétvégén.

 

Megye I.

Mezőkovácsháza – Vésztő
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 13:30

Ez a mérkőzés is elmaradt az esőzések miatt, hétvégén viszont újra egymásnak feszül a két csapat. A Vésztőt ősszel az ág is húzza, több eltiltottjuk is lesz, így még Mezőkovácsházán sem számíthatnak egyszerű találkozóra. Hazai oldalon reménykednek a szép őszzárásban.

Szabadkígyós – Dévaványa
Jv.:
Kocsondi Bálint
szombat, 13:30

Még a tizenegyedik fordulóból maradt el ez a találkozó, ami érdemben már nem befolyásolja az őszi tabellát. A Szabadkígyós és a Dévaványa sem produkált emlékezetes őszt, így egy sikerrel legalább valaki jól zárhatja az évet. A papírforma alapján erre a hazaiaknak van nagyobb esélye.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemztünk:

Körösladány – Rákóczi Vasas
Jv.:
Jász-Nagykun-Szolnok megye
szombat, 13:30


Megye II.

Békésszentandrás – Csanádapáca
Jv.:
Szelezsán György
szombat, 13:00

A Csanádapáca az ősz végére bebiztosította bennmaradó helyét, így az utolsó fordulóban nyugodtan léphet pályára a csapat. Kell is a nyugodtság, hiszen a második otthonában nem lesz egyszerű dolguk futballozni, a Békésszentandrás idén is nagyon jól teljesít, számukra ezt a mérkőzést meg kellene nyerni.

Gyomaendrőd – Battonya
Jv.:
Barta Tibor
szombat, 13:00

A Gyomaendrőd nem szerepel jól az utóbbi hetekben, ettől függetlenül hazai környezetben továbbra is nagyon jól megy nekik. A Battonya remek őszt tudhat a háta mögött, viszont az utolsó idei fordulóban nehéz lesz bezsebelniük a három pontot. Nüanszok fognak dönteni ezen a találkozón.

Kunágota – Békéscsabai MÁV
Jv.:
Mihálik Pál
szombat, 13:00

Nem túl meggyőző a két klub szereplése, de Kunágotán még mindig boldogabbak lehetnek a szurkolók, mert a csapat nincs kieső helyen. Számukra ez az összecsapás hatpontos lesz, de a MÁV is szeretné első győzelmét megszerezni, ami igazából el nem mozdítaná a csapatot az utolsó helyről. Kérdés, hogy a szezon végén melyik csapat tud még egy kis pluszt mutatni.

Sarkad – Bucsa
Jv.:
Tóth Imre
szombat, 13:00

Két közel hasonlóan szereplő gárda küzdelméből bármi kisülhet hétvégén. A bucsaiak stabilan tartják a középmezőnybeli helyüket, amivel elégedettek lehetnek, míg a Sarkadot valamivel előrébb vártuk a szezon elején. Ennek érdekében a vendéglátók tehetnek hétvégén, a hazai pálya előnye mellettük lesz.

Újkígyós – Okány
Jv.:
Mezei Máté
szombat, 13:00

Üde színfoltja a második vonalnak az újkígyósi gárda, akik nem kis meglepetésre a tabella elején vannak. A csapat hazai környezetben zárja az őszi idényt, ellenfelük pedig az idegenben gyengélkedő Okány lesz. A vendégek részéről nagy bravúr lenne a pontszerzés, ami azért benne lehet a meccsben, hiszen az újkígyósiak is okoztak már negatív meglepetést.

Atletico Békéscsaba – Békés
Jv.:
György Balázs
szombat, 13:00

Ellentétes utat jár be a két csapat, hiszen míg az Atletico szenved a bajnokságban, addig a Békés listavezetőként sorra éri el a sikereket. A papírforma alapján ezen a mérkőzésen a vendégeknek kellene nyerniük, talán nem is kell mondani, hogy óriási meglepetés lenne, ha az utolsó előtti Atletico pontot szerezni hétvégén.

Sarkadkeresztúr – Csorvás
Jv.:
Kovács Antal
szombat, 14:00

Az edzőváltás óta veretlen a sarkadkeresztúri csapat, igaz ettől függetlenül voltak olyan meccseik, amikben több lett volna. A Csorvás újonc létére a bennmaradó helyek egyikén tanyázott egész ősszel, így izgalmas találkozó sülhet ki ebből a párosításból, ahol talán a Sarkadkeresztúr lehet esélyesebb.

Lőkösháza – Doboz
Jv.:
Zahorán János
vasárnap, 13:00

A címvédő Lőkösháza hazai pályán búcsúztatja az őszi idényt, de nem lesz könnyű dolguk a bravúrokat bemutató doboziak ellen. A vendégek újonc létükre nagyon jól szerepelnek, akár Lőkösházán is mutathatnak be bravúrt, persze a találkozó előtt a hazaiak számítanak esélyesnek.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 2 =