Körösladányi MSK

Egy hét elteltével sem változott semmi: nagy tétje lesz az utolsó meccsünknek

A két csapat körül lévő együttesek múlt héten lejátszották a meccseiket, így körvonalazódott, hogy ennek a párharcnak a győztese hova érhet oda ősszel. Míg csapatunk pozíciót már nem javíthat, addig a Rákóczi Vasas a dobogó legalsó fokát is elcsípheti, ennek ellenére számunkra is nagyon fontos lesz a mérkőzés.

 

A Rákóczi Vasas remek őszt produkált ismételten, igaz a rangadókkal tűzdelt heteik nem feltétlen sikerültek úgy, ahogy azt ők akarták. Számunkra is nagyon jól alakult az idény első fele, hasonlóan ellenfelünkhöz mi is okoztunk nagy meglepetést. Mi a Kondorost győztük le idegenben, a Rákóczi Vasas pedig – múlt hétig – egyedüliként a Füzesgyarmatot győzte le hazai pályán. A tabellára pillantva három ponttal vagyunk a Rákóczi mögött, így egy győzelemmel pontszámban beérnénk őket, illetve a dobogótól is egy egységre kerülnénk. A Rákóczi Vasas egy sikerrel a dobogó legalsó fokára odaérne.

Somogyi János edzőnk számára szinte az egész csapat a rendelkezésére áll majd, egyedül Molnár J. nem lesz ott a csapatban, Papp Zs. játéka pedig kérdéses, de fiatal futballistánk vélhetően mindent megtesz annak érdekében, hogy a pályán legyen szombaton. A Rákóczi védelme nagyon stabil volt az utóbbi hetekben, támadóinknak ezt a védelmi falat kellene majd feltörni, mindazonáltal a saját védelmi vonalunkat stabilizálni kell.

Az egymás elleni mérleg is igen kiegyenlített, hiszen négy-négy alkalommal nyert egyik és másik fél, kétszer pedig döntetlen született. A 2009-es évektől egészen 2014 tavaszáig általában hazai győzelmek születtek, az utóbbi pár meccsen viszont vagy döntetlen, vagy vendég győzelem történt. Izgalmas összecsapásra van kilátás, nagyon értékes három pont forog kockán.

2016. november 19., 13:30
Körösladány MSK – Rákóczi Vasas SE

Jv.: Bálint Attila (Viczián Mátyás, Zahorecz Roland)

Előző mérkőzések:
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-3 (2016)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-0 (2015)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-3 (2015)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2014)
Körösladány – Rákóczi Vasas 4-1 (2014)
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-2 (2013)
Körösladány – Rákóczi Vasas 2-0 (2011)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2010)
Körösladány – Rákóczi Vasas 5-2 (2010)
Rákóczi Vasas – Körösladány 1-0 (2009)

Megye I-es pótolt mérkőzések:

november 19., 13:00: Mezőkovácsháza – Vésztő
november 19., 13:30: Szabadkígyós – Dévaványa

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − három =