Körösladányi MSK

A Füzesgyarmat otthon, a Kondoros idegenben volt a legjobb ősszel

Cikkünkben megtekintheti a 2016/17-es bajnokság hazai illetve idegenbeli tabelláját. Hazai környezetben ősszel a Füzesgyarmat volt a legjobb, míg idegenben a Kondoros, azonban a csapat csupán négyszer játszott vendégként, ezért itt a Mezőhegyes produkcióját is meg lehetne említeni.

 

Kezdjük a hazai mérkőzésekkel, amire minden csapat nagyon készül, hiszen a saját szurkolótábor előtt mindig a maximum felett kell teljesíteni, plusz a hazai pályának van egy bizonyos előnye is. Nos, vendéglátóként a Füzesgyarmat hibátlanul hozta le a szezont, tehát náluk nem lehet ok a panaszra, de a Szarvas is 90 százalékosan teljesített, csupán egy döntetlen csúszott be. Csapatunk a pontszámok alapján a negyedik helyen zárta ezt a tabellát veretlenül, 81 százalékos teljesítménnyel. A tabella végére a hazai környezetben egy mérkőzést sem nyerő Vésztő került.

Érdekesség, hogy a rúgott gólok terén a Füzesgyarmat szolidabb terméssel, de hozta az összes meccsét. Hiszen míg ők 22 rúgott góllal minden meccsüket megnyerték (meccsenként 3), addig a Szarvas 34 illetve csapatunk 30 lőtt gólja nem volt elég ahhoz, hogy egy illetve két döntetlen ne csússzon be. A legszomorúbbak Tótkomlóson és Vésztőn lehetnek, előbbi csapat négy, utóbbi ötször volt eredményes otthon.

Hazai tabella:

2016_ősz_hazai_tabella

Idegenben már másabb volt a helyzet, ott a legjobb teljesítmény „csak” 75 százalékos, amit a Kondoros tudhat magáénak, de ezt az eredményt négy mérkőzéssel érték el. Figyelemre méltó a Mezőhegyes idegenben szerzett 13 pontja, de Füzesgyarmaton sem lehet panasz, két vereséget leszámítva 12 egységet szereztek. Együttesünk közel 50 százalékos teljesítménnyel, öt mérkőzésen hét pontot szerzett, ez a hatodik helyre volt elég. A tabellát a Tótkomlós és a Mezőkovácsháza zárja 1-1 ponttal.

A gólokról is essen néhány szó: a legeredményesebb csapat Szeghalom volt idegenben, 27 találatot jegyezhettek fel, igaz ehhez kilenc mérkőzés párosul. Ennek tudatában a Füzesgyarmat 22 és a Rákóczi Vasas 20 gólja is nagyon jó eredmény, melyet 6-6 találkozón értek el a csapatok. Mi kicsit szerényebben teljesítettünk, 10 gólt rúgtunk, ellenben majdnem ugyanannyit, nyolcat kaptunk.

Idegenbeli tabella:

2016_ősz_idegenbeli_tabella
A Megye II-es bajnokság hasonló statisztikája a bajnokság végeztével elkészül

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × három =