Körösladányi MSK

A Szentandrás otthon, a Békés idegenben brillírozott

Míg a második helyen végző Békésszentandrás hazai pályán minden meccsét megnyerte, addig az élen végző Békés toronymagasan nyerte az idegenbeli tabellát, hiszen vendégként a klub veretlen maradt ősszel. Meglepetés viszont az, hogy a Gyomaendrőd csak egy pontot szerzett idegenben, ellenben hazai pályán…

 

Talán az nem meglepetés, hogy a Békésszentandrás az élen végzett a hazai tabellát illetően, hiszen a csapat minden hazai mérkőzését megnyerte. A második helyen viszont a Gyomaendrőd futott be, ami már meglepőbb, az éllovas Békés pedig csak „csak” a hatodik helyre ért oda. Ennek a tabellának a végén is a két békéscsabai csapat szerepel, viszont itt fordított sorrendben, mint az őszi végleges tabellán.

A rúgott gólok területén a Békésszentandrás és a Battonya teljesített a legjobban 28-28 góllal, leggyengébben pedig az Atletico járt, ők csak háromszor voltak eredményesek otthon. Kétség sem férhet hozzá, hogy vendéglátóként a legjobb védelme a Békésszentandrásnak volt, hisz csak négy gólt kaptak.

Hazai tabella:

2016_ősz_otthoni_tabella_M2

Vendégként már más a helyzet: a békésiek toronymagasan nyerték ezt a táblázatot, tíz pontot vertek a második körös-parti csapatra. Azonban nem csak a pontokban emelkedtek ki, hanem ők szerezték a legtöbb gólt (26) és ők kapták a legkevesebbet (6) is. Nagy meglepetés, hogy a táblázat utolsó helyén a Gyomaendrőd áll, akik egyszer sem győztek vendégként, pontot is csak egyszer szereztek.

Idegenbeli tabella:

2016_ősz_idegenbeli_tabella_M2
Kép: keleten.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 13 =