Körösladányi MSK

Szombaton évet zárt csapatunk is

December 10-én közgyűléssel, majd záróvacsorával fejezte be az évet a Körösladány MSK egyesülete. A közgyűlésen Somogyi János értékelte a felnőtt csapat munkáját, Keresztesi János az utánpótlás csapatokról számolt be, Antal János elnök pedig a tavaszról szólt pár szót.

 

A 17 órakor kezdődő közgyűlésen elsőnek Somogyi János értékelte a felnőtt csapat tavaszát és őszét. A tréner már honlapunknak tett egy értékelő interjút, melyet ide kattintva olvashat el. Szombaton csakúgy, mint az interjúban is, kiemelte, hogy az edzéslátogatottsággal nagyon elégedett volt, illetve jobb eredményt értünk el ősszel, mint ahogy arra számítani lehetett. Edzőnk szerint, ha a gárda egyben marad, ami az elsődleges cél a vezetőség részéről, akkor akár a dobogóra is odaérhetünk egy jó tavasszal.

Ezután Keresztesi János vette át a szót, aki az utánpótlásban végzett munkákról és az elért eredményekről mondott néhány gondolatot. Utánpótlás szinten a csapatok szép eredményekkel zárták az őszt, ifjúsági gárdánk a kiemelt csoportban az ötödik helyen áll, ami nagyon szép eredmény, bár itt megjegyezte edzőnk, hogy azért van hiányérzete, ez lehetett volna jobb is. Külön köszönetet mondott Keresztesi János azoknak a labdarúgóknak, akik több fronton is helytálltak ősszel, hiszen ez nagy segítség volt a klubnak. Keresztesi Jánossal készített bővebb interjúnkat ide kattintva olvashatja el.

A közgyűlés utolsó napirendi pontjaként Antal János klubelnök szólalt fel, aki kitért a tavaszi folytatásra is. A felnőtt csapat minden bizonnyal január közepén vág majd neki a felkészülésnek, egy-két edzőmérkőzés már le is van kötve, de egyelőre konkrétumokról nem esett szó. Elnök úr szeretné, ha ezt a remek szereplést és az ötödik helyet minimum megtartaná a csapat, de ő is bízik abban, hogy odaérhetnénk akár a dobogóra is.

A közgyűlés után a játékosok, vezetők és a csapat munkáját segítő személyek egy záróvacsora keretén belül zárták le a 2016-os évet.

Kép: Kovács Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =